Jump to content

Jean-Luc Picard

Stjärnflottan
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jean-Luc Picard

 1. Ytterligare några år senare (Trodde tråden var död sen länge), jag tror du fixade biffen. Jag har googlat i två dar nu, och är 99% säker på att det är den filmen, har bara inte lyckats få tag i den än men jag ger inte upp än. Tack ska du ha, så ***** gött alltså
 2. Är det bara jag som märkt att TOS är den enda star trek serien där ljussättningen på kvinnor (Ibland även på vissa män) ofta gör att dom glänser lite extra mkt för att få dom att se vackrare ut på något sätt? Och ibland även något typ av "glittrande" bakgrundsljud. Svårt att se denna "Blänkande kristallglans" på stillbilder, men jag tog med 3 exempel. Skulle man kunna göra en serie idag på samma sätt? Det tror inte jag iaf, man får ju lixom kolla på serien ifrån en äldre synvinkel typ.
 3. Igår kollade jag in och gick runt i Enterprise 1701-D i Minecraft. Det är riktigt riktigt stort. Konstigt att ingen skrivit en post om det här än. Här är mer info om projektet https://www.facebook.com/MineTrek Server IP: 50.46.235.61:17011 Forum: Shipyards.Freeforums.org Någon annan som sett detta projekt eller kanske vart in och kollat själv? Vad tyckte du om det?
 4. Finns det andra filmer eller serier som har Q liknande varelser (krafter) som man kan kolla på?
 5. I avsnittet: Where Silence Has Lease - TNG Så finner du Nagilum http://memory-alpha.org/en/wiki/Nagilum http://en.wikipedia.org/wiki/Where_Silence_Has_Lease Och alla vet ju vilken/Vilka Q är. Vilken av dessa har störst makt egentligen tror du ?
 6. Borg borde ju veta en hel del om Q då dom har assimilerat Picard till ex...
 7. Fasst det vore ju inte optimalt för borg att ge allt för att assimilera Q enbart, för att klara av att assimilera Q så kan man ju inte vara en handfull drones. Så ju fler galaxer Borg kan assimilera desto bättre chans att få Q tillslut är det.
 8. 1. Pengar som är skapta själv är ju falska, så vad sägs om guld istället ? eller Rhodium som ja tror är dyrare än guld, eller ja skulle söka i ämnet å ta reda på vilket som är värt mest.. så skulle jag göra så mkt som får plats på en omgång. (Proppfull box alltså) 2. En replicator till med massa reservdelar som ja kan använda själv till mat/kläder osv. 3. En Cognac så ja kan fira att jag nu har allt som behövs för att leva livet ut som jag vill..
 9. Sitter å kollar på Voyager 7x19 Q2 och börjar fundera på hur mkt Borg vet om Q egentligen ? Någon som vet (sett) något inslag där borg sagt något om Q, vad som hellst ?
 10. Jag vill oxå ha en Captain Picard Command Uniform Har försökt leta efter ritningar för att sy en men det verkar bara finnas genom att köpa det.
 11. Ja tyckte neelix va riktigt bra i serien ja...
 12. Hittade en, men den är så missfärgad i färgen, inte vit längre
 13. Vart kan man hitta denna bilden utan autograf ? (Denna är oxå förminskad)
 14. Ganska synd faktiskt, att det inte finns någon svensk skådesspelare med i Star Trek...
 15. Ja funderar mest på när nya explorer släpps jag. (Om det blir i samband med Windows Vista eller ej)
 16. Ja funderer, finns det några svenska skådesspelare i Star Trek ?
 17. Det är ju däför det är en beta version (För att ta reda på och fixa sånna saker.) Vore konstigt om man inte hittade fel i betaversioner...
 18. Varje gång Doktorn går online så vet han inte hur länge han vart offline. Jag tycker det är konstigt att han inte har en inbyggd klocka, som dom flesta datorer har. Ja menar, han är ju mer än en dator, så det är väldigt konstigt faktiskt tycker jag...
 19. Ja tycker om VOY för att det är mkt BORG avsnitt... Inte för att det är det enda, det är mkt mer, men ja har som sagt va bara kommigt till sesong 5
 20. Tja, det har att göra med mkt. Här kommer nån: 1. Eftersom sesong 4 är det sissta så borde det handlat mer om att göra en bra avslutning på sesongen. Men istället så kändes det som om dom 2 avsnitten va en början på flera episoder som senare kanske skulle kunna blitt bra (Dom hängde inte ihop med dom övriga episoderna på något vis) Dom förvirrade mer än dom la till... (Precis som Xindi avsnitten, så väl som många andra avsnitt så tar det många avsnitt att knyta ihop det för att göra det bra eller förståeligt) Men att bara slänga in 2 avsnitt som inte hör ihop med något alls riktigt som oxå känns som en början på något i den sissta sesongen tyckte ja inte va speciellt bra gjort. Tack å lov så va avsnitten efter dessa två bland dom bättre ja sett.. 2. Visst va det en spegelvärld så självklart måste allt va annorlunda. Men ja tyckte det va lite konstigt att bara se Archer å alla andra i spegelvärlden. Som i DS9 så äre ju liknande episoder som ja tycker är bra. (Eftersom det oxå är med från vanliga sidan, inte bara spegelsidan) Ja menar dom här 2 avsnitten hängde ju inte ihop någonting med det vanliga episoderna eller charactärerna, eller ? (Förutom skeppet då) Va tycker ni ?
 21. I episod 4, bland dom sissta avsnitten: In a Mirror, Darkly, Part I In a Mirror, Darkly, Part II Såg dom nyss. Allvarligt det va nog dom sämsta avsnitten jag sett...
 22. Börjar närma mig slutet på Enterprice nu (sesong 4) Usch va tråkigt att inte få se mer av det
 23. replicator, hellst en dyrare varjant så man kan ställa undan disk i den oxå...
×
×
 • Create New...