Jump to content

ghost

Stjärnflottan
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

About ghost

 • Birthday 04/02/1969

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://cinemaunderground.se/

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Eslöv
 • Intressen
  Star Trek (tittande, samlande)
  Film
  Modellbyggen
  Fotografering

Recent Profile Visitors

3,910 profile views

ghost's Achievements

Fänrik

Fänrik (5/15)

0

Reputation

 1. Hemmakväll säljer den idag (och endast idag - 21/11) för 99:- om man är medlem i deras medlemsklubb (kostnadsfritt). Priset gäller både Blu-ray och DVD. http://www.hemmakvall.se/erbjudande.html
 2. Hemkommen från FedCon igen och denna gången blev det bilresa fram och tillbaka istället för flyg. Och med bil som färdmedel, mer plats för prylinköp. Nu är frågan, var får jag plats med allt. större bild Inköpen av Master Replicas-sakerna skyller jag helt på The Holy Three.
 3. Jag kom vid 12-snåret på söndagen och då var det ingen kö att tala om (ett par minuter för att komma fram till kassan). Lite trångt inne på sina ställen, men inga direkt köer någonstans. Med undantag för autografkön till David Wenham, men det beroode mest på att han hade varit dålig och dök inte upp förrän långt in på eftermiddagen.
 4. Destination Star Trek är tillbaka i år och även denna gången blir det i Storbritannien. Dock inte i London som de brukar hålla till i, utan de kommer att vara i Birmingham i år. Evenemanget körs 7-9 oktober.
 5. Min gamla RSS feed verkar inte fungera längre. Finns det en för nya versionen?
 6. Jag har inte bestämt mig än. Tar kanske en "paus" i år från LFCC..
 7. Har fått alla biljetterna via posten nu, inkl. de till Monty Pyton Live. Ser nog fram mot det senare eventet lite mer än LFCC (trots Stan Lee). Det ser ut att bli en riktig trevlig resa i år. Tänkte försöka planerar in att ta en dagstripp till Cardiff också för att besöka The Doctor Who Experience.
 8. Nu finns gästlistan utannonserad och biljetterna har börjat säljas. Några intressanta namn finns med (bl.a. Bruce Greenwood och Jeri Ryan). Jag får ta en funderare om man kan en extra tur till London i år (utöver Film and Comic Con ).
 9. På TSS Forum och Facebook-sida har det kommit ett halvdussin kommentarer. Hade gärna själv träffat dem igen då de är extremt underhållande, men det beror nog också på var det kommer att vara i så fall.
 10. Såg att Monty Python körde sin show ungefär samma datum som LFCC. Ska se om man kanske kan få tag i biljetter dit också.
 11. Själv är jag glad att jag inte bokat. Extremt klent utbud om man jämför med förra årets mässa när den var i London med de fem kaptenerna. Karl är väldigt trevlig. Träffade honom på London Film and Comic Con för ett par år sedan (inför Dredd).
 12. Blir nog en tripp i år igen som det ser ut just nu.
 13. Vi är en 4-5 från TSS (vad jag vet) som är där några dagar också, så vi får se om vi kan lyckas hitta varandra.
 14. Damp ner i brevlådan före helgen, men har inte hunnit öppna/kollat innehållet än.
×
×
 • Create New...