Jump to content

Blondie

Stjärnflottan
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Blondie

 • Birthday 08/22/1984

Blondie's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Grattis på födelsedagen.

 2. Jag måste säja The Visitor, äbn i dag ger det en tårattak, det är inte många som gör men den här gjorde det. Jag kan inte tänka mig någon annan. Men en annan hylning förutom till bond (jag ska bara nämna en) är till 50-tals (osäker på årtalet) film är Take me out to the holosuite. Bra avsnitt gällande hyllningar.
 3. De svar som jag vet, (de du inte fått så många svar utav ännu) är. 1. Den får du utvekla, i serie eller tid? Först var de en "myt" sedan så studerade (Nu är jag dålig på namn) 7/9 föräldrar dem, fakta till det finns i avsnitt The Raven, annars var det i TNG. 2. Jag vill inte vara taskig mot Quiet, men för guds skull översätt inte Quadrant, det ser bara konstigt ut. Eller det kanske bara är jag. 3. Jag litar på Quiet men jag har förmig att DS9 gick på kanal 5... Hopp till 8. Jag och några kompisar har "roligt" åt Siskos mening som han andvänder ofta Do I make my self clear. 10. Worf är säkerhetschef, sedan ledsen osäker på resten Och resterande frågor har du fått svar på, jag hoppas att det här hjälper dig i dit arbete.
 4. Verkar vara ganska logiskt att Voyager inte har någon möjlighet att separera eftersom Voyager är konstruerad som den är.
 5. Jag vet inte vart du bor, men vart du än bor finns det antagligen en Akademibokhandel. Och de kan beställa hem den åt dig, för den ingår i deras utbud. Den har i alla fall gjort det.
 6. Voy och DS9 då?, vart är den kolumnen? Den saknar jag. Men det kanske bara är jag.
 7. Jag var vaken och såg, men inte såg jag dem. det skulle vara om de åkte mellan först och andra åket, men svt inte visade det.
 8. Jessica Alba (Max) är mycket riktigt GRYMT snygg, men måndagens avsnitt (4/3) fick hon en dum blondin nästan att verka smart, jag syftar på spagetti vattnet.
 9. Först vill jag veta vart du tänkte köpa för det priset, jag har också beräknat och det går på ca 17. 000. kr Sedan har jag Voyager säsong 1 - 4 fullt, halva av 5, 6 och 7. Deep Space Nine säsong 4 + två band till Ett par av Enterprice Filmerna, men ej 1 - 3.
 10. Blondie

  Musiken

  Det SKA vara ett instrumental intro, det är klassiskt, men jag tycker att de nästan förstör nu med sång. Men det kanske bara är jag.
 11. Jag visste att det fans i USA, men i Sverige. Nu vet jag vad man kan plugga vidare i. Men är det någon som vet om kurserna fortfarande går?
 12. Det är nog Timeless som man vet. Sedan är det inte man reagerar på, om de är på någon planet, men det är bara att läsa i innehåll i avsnitten.
 13. ja, det heter "Best of both worlds", och det ligger på band 37 och 38 av next generation serien.
 14. Det kan nog vara riktigt, men var den inte skadad eller någonting liknande, men jag kan ha fel. Men då undrar jag hur Harry Kim kunde (och jag vet att det nämns vid andra tillfällen också) ställa poståendet "din mobilasängare har sin egen kraftsentral?." och han fick ett ja som svar. Lös den gåtan?
 15. Maten smakar bra, man har väll något sinne för mat(?) , men boken kan köpas på SF-bokhandeln (Stockholm, Göteborg) eller på Akademibokhandeln, om de inte har den hemma kan de alltid ta hem den. Men en rolig sak som jag hittat i kokboken är Top 10reasons the crew hates Neelix's cooking 10: Two Words Kazon Saliva. 9: Kidney is not a breakfast food. 8: A little confused by the soup fork. 7: Can't take any more "Cream of yesterday." 6: Swill du Jour. 5: Square meals means diced carrots. 4: Tuesday is fangus night! 3: The fruitcake leaks. 2: Pleeka rind 1: Jelly á la Neelix. Bli inte avskräkta nu, jag kan berätta att i skolan gjorde jag veganmat en dag, och jag fick väldigt bra betyg från veganerna på det. Och det var de känga Angla'bosque.
×
×
 • Create New...