Jump to content

Blondie

Stjärnflottan
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Blondie

 1. Jag måste säja The Visitor, äbn i dag ger det en tårattak, det är inte många som gör men den här gjorde det. Jag kan inte tänka mig någon annan. Men en annan hylning förutom till bond (jag ska bara nämna en) är till 50-tals (osäker på årtalet) film är Take me out to the holosuite. Bra avsnitt gällande hyllningar.
 2. De svar som jag vet, (de du inte fått så många svar utav ännu) är. 1. Den får du utvekla, i serie eller tid? Först var de en "myt" sedan så studerade (Nu är jag dålig på namn) 7/9 föräldrar dem, fakta till det finns i avsnitt The Raven, annars var det i TNG. 2. Jag vill inte vara taskig mot Quiet, men för guds skull översätt inte Quadrant, det ser bara konstigt ut. Eller det kanske bara är jag. 3. Jag litar på Quiet men jag har förmig att DS9 gick på kanal 5... Hopp till 8. Jag och några kompisar har "roligt" åt Siskos mening som han andvänder ofta Do I make my self clear. 10. Worf är säkerhetschef, sedan ledsen osäker på resten Och resterande frågor har du fått svar på, jag hoppas att det här hjälper dig i dit arbete.
 3. Verkar vara ganska logiskt att Voyager inte har någon möjlighet att separera eftersom Voyager är konstruerad som den är.
 4. Blondie

  Neelix mat

  Jag vet inte vart du bor, men vart du än bor finns det antagligen en Akademibokhandel. Och de kan beställa hem den åt dig, för den ingår i deras utbud. Den har i alla fall gjort det.
 5. Voy och DS9 då?, vart är den kolumnen? Den saknar jag. Men det kanske bara är jag.
 6. Jag var vaken och såg, men inte såg jag dem. det skulle vara om de åkte mellan först och andra åket, men svt inte visade det.
 7. Jessica Alba (Max) är mycket riktigt GRYMT snygg, men måndagens avsnitt (4/3) fick hon en dum blondin nästan att verka smart, jag syftar på spagetti vattnet.
 8. Blondie

  Din Star Trek-samling

  Först vill jag veta vart du tänkte köpa för det priset, jag har också beräknat och det går på ca 17. 000. kr Sedan har jag Voyager säsong 1 - 4 fullt, halva av 5, 6 och 7. Deep Space Nine säsong 4 + två band till Ett par av Enterprice Filmerna, men ej 1 - 3.
 9. Blondie

  Musiken

  Det SKA vara ett instrumental intro, det är klassiskt, men jag tycker att de nästan förstör nu med sång. Men det kanske bara är jag.
 10. Jag visste att det fans i USA, men i Sverige. Nu vet jag vad man kan plugga vidare i. Men är det någon som vet om kurserna fortfarande går?
 11. Det är nog Timeless som man vet. Sedan är det inte man reagerar på, om de är på någon planet, men det är bara att läsa i innehåll i avsnitten.
 12. ja, det heter "Best of both worlds", och det ligger på band 37 och 38 av next generation serien.
 13. Det kan nog vara riktigt, men var den inte skadad eller någonting liknande, men jag kan ha fel. Men då undrar jag hur Harry Kim kunde (och jag vet att det nämns vid andra tillfällen också) ställa poståendet "din mobilasängare har sin egen kraftsentral?." och han fick ett ja som svar. Lös den gåtan?
 14. Blondie

  Neelix mat

  Maten smakar bra, man har väll något sinne för mat(?) , men boken kan köpas på SF-bokhandeln (Stockholm, Göteborg) eller på Akademibokhandeln, om de inte har den hemma kan de alltid ta hem den. Men en rolig sak som jag hittat i kokboken är Top 10reasons the crew hates Neelix's cooking 10: Two Words Kazon Saliva. 9: Kidney is not a breakfast food. 8: A little confused by the soup fork. 7: Can't take any more "Cream of yesterday." 6: Swill du Jour. 5: Square meals means diced carrots. 4: Tuesday is fangus night! 3: The fruitcake leaks. 2: Pleeka rind 1: Jelly á la Neelix. Bli inte avskräkta nu, jag kan berätta att i skolan gjorde jag veganmat en dag, och jag fick väldigt bra betyg från veganerna på det. Och det var de känga Angla'bosque.
 15. Jag har en heldel sådana ljus så dessa är jag säkra på I'm a doctor, not a bartender I'm a doctor, not a baterie I'm a doctor, not a database I'm a doctor, not a dragonslayer I'm a doctor, not a preformer I'm a doctor, not piping tom och sedan är det vissa jag inte riktigt vet vad de säger, men jag hoppas att du har mycket nöje med det här.
 16. Blondie

  Neelix mat

  Trevliga frågor och disskutioner som finns. När man läser igenom allt så blir det som tillslut bara lågger gammla frågor överst igen, men Kokboken kan köpas billigare på Akademibokhandeln Kött käkas i framtiden också, du har många rätter från siskos restaurant, men det är nog mest på voyager de har vegmat, för att spara på energi, men på deras ransoner äter de ofta kött. Replikeratkött bör nog ätas i framtiden av alla det är ju ialla fall bara syntetiskt. Hoppas att alla någon gång smakar något Star Trek recept.
 17. Dokorna är nog ganska plastiga , och ansikterna är inte bra, (märks det att jag är närking?). Men bästa leksakerna är ändå skeppen, även fast ämnet gälde dockor och figurer. Vad är inte bättre att ha över sängen än en klingonsk "Bird Of Pray". Defient, Enterprise osv. men var inte lustiga nu. :sly:
 18. Blondie

  Neelix mat

  Kokboken må vara dyr, men den har heltklart kvalifiserat sig som nödvändig för Trekkers, enligt mitt tycke.
 19. Blondie

  Neelix mat

  Nelix mat är faktist ganska bra, jag menar att han kan få ogräs att smaka hyfsat. Men att leva på samma maträtter i flera år, usch. Men till en början smakar den bra. Och hans Anglabach, som han skryter om i Carataker är skrytbart god.
 20. Blondie

  Neelix mat

  Jag som lagar väldigt mycket mat har tängt på hur maten som de på Voyager får smakar. Så jag gjorde en vandring i Nelix cousin, och jag fann att ogräs (grönsaker) kan smaka bra, med tanke på att det är nästan det ända de äter. Så jag tänkte fråga vad ni tycker?
 21. Visserligen är Star Trek en fantasivärld som man vill fly undan till. Men en framtid som är bra, som det ser ut nu är det mer troligt med en framtid med en blandning mellan Soilent Green" och TVserien "Dark Angel". Men den framtid med Federations är mer önskvärd, men som Quiet skrev, en kort resa dit, en semester, det vore inte fel. Men skulle man återfödas då, så skull ei allafall jag vilja heldre bo på DS9 än på Voyager. På DS9 har man fler valmöjligheter, det är allt.
 22. Någon som är intresserad av Os och såg invigningen, om de var med där? Men det kan också vara en "ploj" så att de inte står med, utan bara åker ett lopp. Men det vore roligt om de sedan tog sig vidare.
 23. Så hette han Damar. Tack. Men slutet ska alltid väcka frågor, för att man ska ha kvar tanken om serien i huvudet etc. Men antagligen hjälper federation till. Du måste anta det bästa, och ledare kanske blev "plane simple Garek". Men vem vet?
 24. OS, ett under att man ens vill se det, förutom hockyn, men boben är nu mycket interessant. Men tiden vet jag ingenting om, så det är nog bara att stå utanför tobakshandeln på Onsdag morgon och handla TV-tidningen och ser när det går.
 25. Nu var det ett tag sedan jag såg det, men jag har för mig att han (vad heter han, ledaren för revolutions styrkan) blev mer eller mindre ledargistaltaktigt, The Dominion drog sig tillbaka etc. Jag har för mig det, men det var som skrivet ett tag sedan jag såg det.
×
×
 • Create New...