Jump to content

Shran

Ej aktiv
 • Posts

  163
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Säger inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shran's Achievements

Löjtnant

Löjtnant (6/15)

0

Reputation

 1. Finns även högupplöst hos Apple.
 2. TOS var den första kontakten med Star Trek för mig och jag var 15 år.
 3. Nu har jag sett avsnittet och det var helt OK. Det fanns till och med ett par scener som jag skrattade åt. I vanliga fall ogillar jag procedurals men det kan slinka ned ett och annat avsnitt om det finns en intressant vinkel.
 4. Det positiva i sammanhanget är att George Lucas inte är med och skriver manus, för det kunde karln verkligen inte göra. Men sedan så tycker jag att det finns mycket som talar emot att dom kommande filmerna ska kunna bli bra eller intressanta. Mina förväntningar är därför låga.
 5. Avsnittet "Space Oddity" är nog det du tänker på. http://www.youtube.com/watch?v=y6UwBkfB5Qo
 6. Det är trots allt en viss skillnad på att hävda att inga fler filmer i 3D kommer att släppas och att dom officiellt är skjutna på framtiden. Som sagt, en viss eftertänksamhet innan man skriver och publicerar en nyhet är alltid önskvärd.
 7. Datum: 6 - 7 april 2013 Tid: 10.00 - 18.00 Biljetter: 120 SEK/dag. Barn (3 - 7 år) 80 SEK/dag. Köpes på plats. Plats: Svenska Mässan, Mässans gata 20, GÖTEBORG Facebook Hemsida Klara gäster. Christopher Judge Jeremy Bulloch
 8. Det där kunde inte vara mer felaktigt och vilseledande. Ibland lönar det sig att vara källkritisk och invänta ett mer officiellt uttalande.
 9. Det är andra gången på raken som ni skribenter inte verkar kolla av om någon har skickat in nyhetsförslag till er. Det är något som borde göras varje gång innan man publicerar. Vad är annars poängen med att vi besökare ska tipsa er om nyheter om ni bara struntar i dom och skriver om den tipsade nyheten själva? Man blir inte direkt sugen på att göra det fortsättningsvis om man säger så.
 10. En helt klart intressant gäst. Får man en till sådan kan jag på allvar börja fundera på om jag ska göra en resa ner.
 11. Det verkar som att J.J. trots allt tar sig an och regisserar den kommande filmen, trots att det tidigare har sagts allt från att han inte har varit intresserad till att han inte har velat. Det är helt klart ett intressant rykte, för vi borde betrakata det som sådant tills ett officiellt uttalande når oss, ur flera perspektiv. Det man undrar mest är om J.J. fortfarande kan ta sig an eventuella Star Trek-filmer om det skulle bli sådana, eller om man får lov att välja en annan regissör då han har andra åtaganden så som det här.
 12. En hel del intressant där. Vad är priset per bok?
 13. Nittiotalet säger du. Jag antar att det då inte rör sig om några Voyager-böcker?
×
×
 • Create New...