Jump to content

Shran

Ej aktiv
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Shran

 1. Finns även högupplöst hos Apple.
 2. TOS var den första kontakten med Star Trek för mig och jag var 15 år.
 3. Nu har jag sett avsnittet och det var helt OK. Det fanns till och med ett par scener som jag skrattade åt. I vanliga fall ogillar jag procedurals men det kan slinka ned ett och annat avsnitt om det finns en intressant vinkel.
 4. Det positiva i sammanhanget är att George Lucas inte är med och skriver manus, för det kunde karln verkligen inte göra. Men sedan så tycker jag att det finns mycket som talar emot att dom kommande filmerna ska kunna bli bra eller intressanta. Mina förväntningar är därför låga.
 5. Avsnittet "Space Oddity" är nog det du tänker på. http://www.youtube.com/watch?v=y6UwBkfB5Qo
 6. Det är trots allt en viss skillnad på att hävda att inga fler filmer i 3D kommer att släppas och att dom officiellt är skjutna på framtiden. Som sagt, en viss eftertänksamhet innan man skriver och publicerar en nyhet är alltid önskvärd.
 7. Datum: 6 - 7 april 2013 Tid: 10.00 - 18.00 Biljetter: 120 SEK/dag. Barn (3 - 7 år) 80 SEK/dag. Köpes på plats. Plats: Svenska Mässan, Mässans gata 20, GÖTEBORG Facebook Hemsida Klara gäster. Christopher Judge Jeremy Bulloch
 8. Det där kunde inte vara mer felaktigt och vilseledande. Ibland lönar det sig att vara källkritisk och invänta ett mer officiellt uttalande.
 9. Det är andra gången på raken som ni skribenter inte verkar kolla av om någon har skickat in nyhetsförslag till er. Det är något som borde göras varje gång innan man publicerar. Vad är annars poängen med att vi besökare ska tipsa er om nyheter om ni bara struntar i dom och skriver om den tipsade nyheten själva? Man blir inte direkt sugen på att göra det fortsättningsvis om man säger så.
 10. En helt klart intressant gäst. Får man en till sådan kan jag på allvar börja fundera på om jag ska göra en resa ner.
 11. Det verkar som att J.J. trots allt tar sig an och regisserar den kommande filmen, trots att det tidigare har sagts allt från att han inte har varit intresserad till att han inte har velat. Det är helt klart ett intressant rykte, för vi borde betrakata det som sådant tills ett officiellt uttalande når oss, ur flera perspektiv. Det man undrar mest är om J.J. fortfarande kan ta sig an eventuella Star Trek-filmer om det skulle bli sådana, eller om man får lov att välja en annan regissör då han har andra åtaganden så som det här.
 12. En hel del intressant där. Vad är priset per bok?
 13. Nittiotalet säger du. Jag antar att det då inte rör sig om några Voyager-böcker?
 14. Tack danne_3. Jag ska kolla min samling och se om jag saknar något av det som du säljer. I sådant fall återkommer jag så kanske vi kan göra affärer.
 15. Vad var det för fel igår då man under dagtid inte kunde komma åt vare sig forumet eller databasen under en längre tid?
 16. Jag kan redan nu säga att han kommer att misslyckas med att få mig att gråta. Det är väldigt få filmer som har rört mig till tårar och ingen av dom tidigare som har lyckats har varit Star Trek-filmer. Även om jag kan tycka att det finns flera scener i dom tidigare filmerna som är gripande.
 17. Vad är det för Star Trek som du har på VHS? Jag är även nyfiken på vilka böcker och ljudböcker som du har? Bifoga gärna något foto eller två så är du vänlig.
 18. Shran

  Dredd

  Jag har också sett filmen och tyckte mycket om den. Jag kan direkt säga att den gick mer än 2 veckor på dom svenska biograferna, men den hade gott kunnat få vara kvar lite längre. Sedan så var det inte bara Twilight som kan tillskrivas att den gick så kort tid. Filmen är nog för smal i det här landet om man jämför med mer etablerade och populära serietidningsfilmer. Tyvärr så tror jag att det mer eller mindre är kört att vi skulle få fler filmer. Vilket är riktigt trist med tanke på hur bra filmen är och vad filmens manusförfattare har sagt om vad kommande filmer troligen skulle handla om. Men jag hoppas så klart på fler filmer.
 19. Jag resonerar precis som dig. Hon skulle kännas given vid ett besök, men det krävs nog någon mer intressant gäst för att motivera att åka hela vägen ner till Malmö. På tal om Langenkamp, är det första gången som hon ställer upp eller har hon varit på någon tidigare mässa?
 20. Ett STORT grattis på födelsedagen tillönskas The Holy Three. Jag hoppas att du får en riktigt fin dag tillsammans med nära och kära.
 21. Datum: 2 - 3 mars 2013 Tid: 10.00 - 18.00 Biljetter: 120 SEK/dag. Barn (3 - 7 år) 80 SEK/dag. Köpes på plats Plats: Stadionmässan, Stadiongatan 25, MALMÖ Facebook Hemsida Klara gäster. David Prowse Robert Englund Heather Langenkamp Matthew DeMeritt Ken Foree Noah Hathaway
 22. Shran

  Kul på bio 2013

  Jag ska nog också se Django på bio. Frankenweenie tänker jag också se, dock inte på bio. Sedan väntar jag även på att Cloud Atlas ska leta sig till våra biografer. Någon gång i februari tror jag bestämt att det är dags. Men visst finns det fler filmer som jag skulle vilja se på bio. Listan kan göras rätt lång.
 23. Jag håller med om att Moonrise Kingdom var en av förra årets bästa filmer. Jag gillar allt som Wes Anderson tar sig för. Filmen bygger på ett originalmanus som Wes har skrivit tillsammans med Roman Coppola.
×
×
 • Create New...