Jump to content

Zeratul

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About Zeratul

 • Birthday 02/10/1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Södermalm, Stockholm
 • Intressen
  Star Trek, astronomi, militärflyg, UNIX och programmering.

Zeratul's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Svår fråga... jag vägde mellan några stycken, men min röst föll tillslut på B'elana för hennes skräckinjagande temperament. Då föredrar jag Tuvocs logik.
 2. Fortsätter du att jobba med dit arbete på sommarlovet? Jag trodde att du redan lämnat in det.
 3. Nu har jag sett halva Invasion och jag måste säga att den verkar helt OK. Jag har tidigare sett på första säsongen av "The 4400" och Invasion verjar bättre. Astronomi intresserad som jag är önskar jag alltid att serien ska kretsa mer runt rymden, men de flesta serier (specielt "The 4400") tenderar att bli mer jordnära efter ett tag. Där är Star Trek ett underbart undantag
 4. Glömmer du inte Q nu? Vad är inte mer högt stående än att ha total kontrol av "the space time continuum"? :P T'pol blir mer mänsklig ( ;)) ju längre serien går. Så går det när man umgås med oss månniskor.
 5. Ja, stackars T'pol blir trakaserad hela tiden Det kanske ska illustrera hur trångsynta vi människor är? Men för att vara med i den interstelära gemenskapen måste vi ha ett öppet sinne och acceptera alla raser för vad de är och hur de är. Dessutom ska de väl framgå Archers frustration över hur länge vulkanerna tillhemlighöll information från oss.
 6. På engelska Wikipedia verkar det stå lite mera, samt officiella kommentarer. http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_XI
 7. Självklart ska Riker ha skägg. Det ger honom auktoritet
 8. Dags att ställa in phasern på en roterande frekvens då :P
 9. <skryt>jag fick MVG för min ST uppsats</skryt> Är det något som du kan publicera här Zeratul, eller är det redan gjort måhända, och jag missat det hela? Efter sommarlovet kan jag publicera det. Pappret ligger nämnligen just nu i skolan. Men jag lovar att återkmma till hösten Bjorn skulle dock också få ett MVG inom min svensk-lärares kriterier.
 10. Jag tycker också att säsong 6 är bäst. Jag noterar varje avsnitt jag ser i en .txt på datorn, och när jag jämförde betygen på alla TNG episoder låg säsong 6 högst
 11. Jag skulle ha valt Seven of Nine. Om hennes massiva kunskap från kollektivet skulle misslyckas och man blir strandad på planeten, så har man ju någon att vila ögonen på medans man väntar
 12. Det blir nog svårt för Janeway. Att ta till sin manliga röst alltså :P Jag kan delvis hålla med dig annars, ibland är Janeway för mesig och blek. Men hon lyckades trots allt få hem sin besättning relativt oskadda.
 13. Det här är första gången jag hör talas om Geocaching, men det lät kul. Jag brukade leka en liknande lek som barn (då utan gps ;)). Om jag hade en gps skulle jag gärna ägna mig åt det.
 14. Jag har iaf aldrig träffat en männsika som har trott att bittorrent, ftp eller andra fildelningstekniker är olagliga. Men vem vet, kanske finns dom? Jag skulle tro att i de flesta fall så skriver man att fildelning är olagligt av ren lathet.
×
×
 • Create New...