Jump to content

Nyhet

Nyheter
 • Posts

  4,135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Reputation Activity

 1. Thanks
  Nyhet got a reaction from Johan Selander in Schemat för nattens firande av Star Trek Day   
  Här har ni schemat för nattens event (i svenska tider):
  02.30: Introduction
  02.45: PRO
  03.03: DS9
  03.08: DIS/DSC
  03.25: ENT
  03.30: SNW
  03.50: VOY
  03.55: LDS
  04.25: TOS
  04.30: Roddenberry
  04.50: TNG
  04.55: PIC
   
  Vi vet inte om det kommer att kunna ses i efterhand, men då många av samtalen är relativt korta (på under 10 minuter) så får vi hoppas att de lägger upp det antingen på StarTrek.com/Day eller på YouTube. 
   
  Källa 
  [ Till originalnyheten ]
 2. Haha
  Nyhet got a reaction from thestargaze in Garrett Wang och Robert Duncan McNeill startar en podd om Voyager   
  I maj kommer första poddavsnittet i podden The Delta Flyers där Garrett Wang och Robert Duncan McNeill (som spelade Voyagerkaraktärerna Harry Kim och Tom Paris)  skall titta genom alla avsnitt av Voyager och sedan diskutera dessa. 
   
  Självklart kommer det under detta år, när Star Trek Voyager firar 25 år. 
   
  [ Till originalnyheten ]
 3. Haha
  Nyhet got a reaction from thestargaze in Namnen på sju Discoveryavsnitt läckta   
  Spoilervarning: Mellan, då artikeln antyder kopplingar till andra TV-serier, dock avslöjas inget om det faktiska innehållet, mer än spekulationer.
   
  Det här kanske några redan har sett men jag stötte på det bara för en kort tid sedan och tyckte det var så intressant att det behövde delas. Vullein070 på Resetera har fått tag i uppgifter som ser ut att vara läckt av någon med kunskap om produktionen av säsong 3 av Star Trek: Discovery. Det som avslöjas är inget om handlingen, i alla fall inget mer än det som man kan koppla till den trailer som lanserades för ett par veckor sedan. Men titlarna på de första sju avsnitten finns med och man kan även få veta vilka som ansvarar för regi och manus, etc. 
   
  1. That Hope Is You
  Regi: Olatunde Osunsanmi
  Manus: Michelle Paradise, Jenny Lumet & Alex Kurtzman
  Titeln kan vi nog koppla till trailern där just orden "That hope is you" sägs till Michael Burnham. 

  2. Forget Me Not
  Regi: Olatunde Osunsanmi
  Manus: Alan McElroy, Chris Silvestri & Anthony Maranville

  3. Scavengers
  Regi: Jonathan Frakes
  Manus: Anne Cofell Saunders

  4. Unification III
  Regi: Hanelle M Culpepper
  Manus: Kirsten Beyer
  Det här är det mest intressanta bland titlarna - Varför en trea? Om inte för att vi på något sätt kopplar samman detta avsnitt med Unification I och Unification II från den femte säsongen av TNG?

  5. Terra Firma, del 1
  Regi: Maja Vrvilo
  För TV: Alan McElroy
  Berättelse av: Bo Yeon Kim, Erika Lippoldt & Alan McElroy
  Det verkar som att detta och nästkommande avsnitt kommer att utspela sig på Jorden. Terra Firma betyder ordagrant den fasta jorden, alltså landytan på Jorden. Kan detta betyda att Jorden är utan vatten vid detta tillfälle?

  6. Terra Firma, del 2
  Regi: Douglas Aarniokoski
  För TV: Kalinda Vazquez
  Berättelse av: Bo Yeon Kim, Erika Lippoldt & Alan McElroy

  7. The Sanctuary
  Regi: Jon Dudkowski
  Manus: Kenneth Lin & Brandon A. Schultz
   
  Källa 
  [ Till originalnyheten ]
 4. Haha
  Nyhet got a reaction from thestargaze in Discovery i rubrikerna, 7 maj 2020   
  Spoilervarning (låg): Texten nedan kan avslöja saker som hände i säsong 1 och 2 av Discovery. 
   
  Idag hittar vi en hel del om Star Trek: Discovery i nyhetsflödet från de sista dagarna. Vågar vi hoppas på en premiär av den tredje säsongen till juni?
   
  Samma typ av serie?
  Med anledning av att skeppet USS Discovery nu befinner sig ungefär ett årtusende framåt i tiden fick Doug Jones, som spelar Saru i serien, frågan om det fortfarande är samma TV-serie eller om allt faktiskt har förändrats. Hans svar till TrekMovie var att det är samma show, men med en ny bakgrundsberättelse. Det är samma besättning, men den nya berättelsen tillsammans med de nya personerna de möter ger en ny dynamik och nya utmaningar. 
   
  Men vem blir kommendör ombord skeppet - Saru eller Burnham? På den frågan blir han än mer svävande och nöjer sig med att svara att båda är fullt kapabla men att det kommer att visa sig i säsong 3... (TrekMovie)
   
  Möt skådespelarna
  Som vi berättade för två veckor sedan blir det ett onlinekonvent nu på lördag där man kan möta Doug Jones (Saru), Patrick Kwok-Choon (kapten Rhys), Raven Dauda (doktor Pollard) och Hannah Cheesman (Airiam). Det finns fortfarande biljetter kvar. (Star Trek Databas)
   
  Efterproduktionen av säsong 3
  Efterproduktionen är i full gång och både Wilson Cruz och Scott Gamzon (redaktör för Discovery) ber fansen om att hålla ut ännu ett tag, då detta arbete tar mer än dubbelt så lång tid när det skall göras hemifrån i karantän. De lovar dock att det skall vara väl värt all den väntan som vi behöver utstå. (Twitter)
   
  Karaktärsskifte till säsong 3
  Jonathan Frakes, som regisserat flera avsnitt i säsong 2 och 3, menar att det till denna säsong blir ett skifte i vilket fokus serien har. Från att Michael Burnham tidigare varit driven av en önskan att återupprätta det som hon gjort fel, nu istället finner stöd i en ny person i hennes liv och fokuserar på att istället återupprätta det som i historien har gått fel med Federationen. (ComicBook)
   
  [ Till originalnyheten ]
×
×
 • Create New...