Jump to content

RoLaren

Stjärnflottstaben
 • Posts

  2,273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RoLaren last won the day on August 26 2019

RoLaren had the most liked content!

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.theforgottenmodels.se/

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  United States of Eurasia
 • Intressen
  Star Trek :)
  MUSE
  Umgås med familj och vänner
  Musik (rock, jazz och klassiskt)
  Film
  Träna
  Historia
  Naturvetenskapliga ämnen
  baka kakor
  resa (ej solbad)
  theme parks
  Spela TVspel/datorspel

Recent Profile Visitors

31,370 profile views

RoLaren's Achievements

Amiral

Amiral (15/15)

2

Reputation

 1. Nja, de blir bättre på att organisera men det är inte allt. Det ska vara roliga besökare och stjärnor också. I år ser jag mest fram emot Penny Johnson och givetvis Michelle Forbes 😁
 2. Jag har varit på 4 st. Jag vet inte vilken som var bäst. Kanske förra året. Hade bra resesällskap, och träffade på roliga trekkers på mässan och så var Jason Isaacs och Nichelle Nicols där 🙂 Fast jag har haft kul på alla mässor. Första var rolig eftersom det var så nytt och vi var så stort sällskap som åkte tillsammans. Tråkiga var att organisationen haltade då.
 3. Destination Star Trek Birmingham 25-27 oktober 2019 Vi är 5 st (hittills) från Stockholm Trekkers som har bokat. Än så länge har vi bara bokat flyg (KLM från Arlanda) och hotell (Hilton 24/10-28/10). Biljetter avvaktar vi lite med men vi kommer antagligen köpa commander package.
 4. Destination Star Trek 25-27 oktober 2019

 5. Jag har också sett föreställningen och den är helt fantastisk. Vi hade dessutom förmånen att få träffa dessa klingons när de besökte Stockholm Trekkers. De var verkligen riktiga klingons och skrämde typ alla i Stockholm Trekkers. LOL! Till alla trekkers: Gå och se föreställningen. Den är helt lysande.
 6. Destination Star Trek Birmingham 19-21 oktober. Någon mer som ska åka?

 7. Det blir till att ta en snabbkurs i Klingonska på youtube så man inte skämmer ut sig på lördag. Nu är det bara frågan om man vågar ta med sig sin tribble?
 8. Varmt välkomna till årets första Trekdag lördag 3/2 med Tema "The Honorabler Klingons". Läs mer på http://www.stockholmtrekkers.se/trekdagar/
 9. Tack. Jag har Telia så det skulle kosta mig 299 kr/månaden + att jag får massa andra kanaler som jag med stor sannolikhet inte kommer kolla på. Tror jag väntar på blu ray utgåvan.
 10. Turteatern i Stockholmstrakten sätter upp en Star Trek föreställning "Visit Qo'noS" 3 feb-24 mars http://turteatern.se/forestallningar/visit-qonos/ På premiären lördag 3 februari har Stockholm Trekkers en något förkortad Trekdag med tema "The Honorable Klingons" där vi kommer få besök av Klingons från teatern samt lotta ut biljetter till premiären senare samma kväll. Läs mer på http://www.stockholmtrekkers.se/trekdagar/
 11. Stockholm Trekkers fyller 20 år! Det ska vi fira. Lördagen 2 september i Skarpnäck har vi ett fullspäckat program med favoritavsnitt, tävling, tårta och som vanligt trevligt sällskap. Läs mer på http://www.stockholmtrekkers.se/trekdagar/ Varmt Välkomna!
 12. How Sharper than a Serpent's Tooth. TAS. Påminner lite om TNG Encounter at Farpoint. Bäst är slutet. "Vulcan was visited by alien beings. They left much wiser" - Spock angående forntida besök från andra planeter.
 13. Talet var jättebra. Hade du uniform också?
 14. Välkomna på Trekdag nu på lördag 8 april i Skarpnäck. Läs mer för proram och info http://www.stockholmtrekkers.se/trekdagar/
×
×
 • Create New...