Jump to content

pmro

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

  Never

About pmro

 • Birthday 12/15/1984

pmro's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. ... så förvirrat det blev nu! ??? Jag fattar väldigt lite. Jaja. Det går väl över.
 2. Nja, går utvecklingen verkligen bakåt? Ifall man inte hade pengar så skulle kanske världens problem till stor del vara lösta? Men det förutsätter naturligtvis att man inte börja byta med nåt annat, typ flugvingar eller tandpetare eller så. Oj vad långt jag kom från huvudämnet nu! ???
 3. Är glad *tralala* Måsta berätta detta för alla!
 4. Och i Star Trek är a-l-l-t-i-n-g möjligt. Nästan. ;)
 5. Mmm, det skulle bli lite "Hoppsan! Vi råkade ramma ett av våra egna skepp. Sorry..." :lookaround: Och man skulle ju inte få se några snygga bilder på skeppet heller juh! :sigh:
 6. Jag är förvirrad... hur många säsonger finns det egentligen av voy? sju, åtta eller nio? ??? Jag är förvirrad...
 7. Anledningen till varför hon mådde illa är kanske att hon är hälften mänska? Måste vara jobbigt att må illa om man har två magar... Kan inte vara kul när maginfluensan går... :klingon:
 8. Nu är jag sådär förvirrad igen... enterprise är väl den nya serien som utspelar sig långt innan Kirk, Spock å de andra... eller? Känner mig lost i space...
 9. "Energi kan aldrig förstöras eller nyskapas, bara omvandlas" *har läst på fysiken* Det löste iofs inte problemet, men ändå Men energin 'försvinner' väl när delar av skrovet går sönder och försvinner bort från skeppet? Då har man ju förlorat materia=energi. Eller? ??? Intressant problem...
 10. Om jag inte är helt ute och cyklar så ville väl star treks skapare att kaptenen skulle va en kvinna , men att det inte blev det förrän nu... eller? ??? Ville bara säga att jag och och många andra i min bekantskapskrets är ST-älskare, oavsett kön. Jag tror att anledningen till att folk gör en skillnad på pojk- och flickserier är att de tror de är olika, fast de egentligen är likadana. Jag gissar att det är ett betingat beteende. (här kom det in psykologi i det hela också) Det här meddelandet blev lite knasigt, men jag hoppas ni fattar ändå.
 11. Jag är bara lite nyfiken... hur ser man kvinnlig ut när man sitter och äter? ??? Jag håller med om att det kan vara svårt att skilja könen åt, speciellt bakifrån eller halvt bakifrån. :vulcan:
 12. Jag tycker att den där snutten i början där namnen står osv är så bra för då hinner man precis ta av popcornen/snyta sig/gå på toa/ringa och be andra se avsnittet etc. Perfect! :P Vet någon ifall de andra st-serierna ska visas på svt?
 13. De brukar alltid hitta resurser när de har så lite att de nästqan stannar, om jag inte minns fel. Borde inte holodeck ta enormt på deras resurser eftersom det fungerar på replicate- och transporterteorin, vilka i sin tur är ransonerade (replicatorgerjorna iallfall)? ??? Någon kan kanske ge mig klarhet i detta...
 14. Glömde du inte Tuvok nu. Han är ju trots allt Vulcan, även om han inte är särskilt "Vulcan-aktig". Ni glömde Vorik också... Han som drabbas av pon Farr i bloodfever (band 3:8) Jag håller med att det skulle bli lite trevligare ifall fler var lite som vulcan och inte så optimistiska hela tiden, skulle vara trevligare ifall de var realistiska. Å andra sidan är det "motsättningarna" mellan olika åsikter som är trevliga.
 15. ENEMiX: det är band 3:12 och avsnittet heter displaced. För övrigt röstade jag på holodäck, det skulle vara härligt att fly verkligheten ibland. En sak har jag funderat över: om jag inte har helt fel så grundar sig holodeck-tekniken på tranporter- och replicatorteknik. Dessa tar dock rätt mycket energi i anspråk, så då borde väl holodäck också göra det? Men folk är ju på holodeck rätt ofta... ??? Det går inte riktigt ihop...
×
×
 • Create New...