Jump to content

Stormgarde

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Stormgarde

 • Rank
  Kadett 1:a året
 1. haha Ja, så måste det vara - "jag ser mig själv i honom". Hur kom du på det? Dwight spelar ofta super-neurotiska roller förövrigt. Visst, karaktären skapas av manusförfattare/regissör - MEN en skådespelare tolkar rollen och kan överspela eller helt enkelt spela dåligt.
 2. Dwight Schultz (barkley) är en av de abslut vidrigaste skådespelare som någonsin visats på en skärm. I avsnittet Pathfinder (VOY) är han så bedrövlig att jag bara måste uttrycka min avsky för honom.
 3. Stormgarde

  Janeway

  Jag har stört mig länge på vilken usel befälsförmåga kpt. Janeway besitter! För att ta några exempel: i avsnittet "Random Thoughts" låter hon Torres bli lobotomerad utan att agera, och avsnittet efter det "Concerning flights" visar kaptenen upp sin totala brist på initiativ och halva skeppet plockas samman innan hon agerar. För mig är det ofattbart att ingen greppar en Phaser och placerar henne på någon mindre ansvarsfull post. Picard skulle sagt "You are unfitt for command!!!" med sin manliga röst.
 4. Var är Star Trek the Original Series i sektionen Avsitt?? Inget blir väl mer Star Trek än det?
 5. För mig är essensen i Star Trek att det ger något utöver just underhållning. Det berör och är stimulerande på så många sätt. Många avsnitt ger upphov till eftertanke. En annan sak som jag gillar är det lunga tempot, särskillt i TNG som jag är en fan av.
 6. Njaa... eftersom det var så länge sedan så kan jag inte minnas exakt tidpunkt. Jag har försökt att googla lite fram och tillbaka, men det har gått sådär...
 7. Ok, här är ngt att bita i! För många år sedan, minst fem - låg jag på landet och lyssnade på P3 innan jag skulle somna. Då kommer ett inslag som handlade om, som jag minns det, om en trekkiefestival, eller något i den stilen. Efetr inslaget spelar man en counrtylåt med star trek tema. Exakt vad sången handlar om minns jag inte, men refrängen "my disruptor fire goes bababa bang, say your goodbye´s starfleet boys" eller NÅGOT i den stilen. Bra var låten iallafall, och nu behöver jag hjälp för att hitta den!!!
×
×
 • Create New...