Jump to content

Peak

Stjärnflottan
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

About Peak

 • Birthday 08/16/1970

Peak's Achievements

Fänrik

Fänrik (5/15)

0

Reputation

 1. Avsnitten brukar komma ut nåt halvår senare här i Sverige/Europa. För just Mythbusters så brukar de väl köra nya avsnitt på helgen och repriser av tidigare säsonger under veckodagarna. Någon gång under 2010 bör avsnittet visas iaf.. Älskar för övrigt Gornens Wilhelm-skrik.. :P
 2. Ah, grattis. Jag måste väl vara en av de tidigaste medlemmarna med minst inlägg, anar jag.. :P Lurkar ju mest, tyvärr. SFN fyller 10 i december nästa år.
 3. När jag samlade så samlade jag på allt. Böcker/serietidningar/facktidningar/VHS:er... Numer så säljer jag bort det mesta gammalt och köper e-böckerna istället. Önskar bara att de kunde återuppta ljudboksutgivningen igen.
 4. Jag gillade dem verkligen. Malibus Star Trek-serier var nog den bästa perioden under mitt Star Trek-samlande. (jag slutade efter Marvels andra period av ekonomiska skäl). Om du vill ha tag på ST Archive 4 så hoppas jag du vet du vart du kan få tag på den billigt.. ;) Om de olika perioderna: Goldkey: Mest kuriosa, väldigt knepiga storys. Marvel, första omgången: Rätt bra storys, men väldigt kringgärdad av regler om vad de fick göra och inte. DC 1 & 2: Nu började TNG. Peter Davids storys är som vanligt mycket bra. Diane Duane skrev ett vansinnigt kul dubbelnummer minns jag. 1 & 2 = De startade om numreringen mitt i av nån anledning. Malibu = bara bäst Marvel = Rätt ok. En del bra saker (Starfleet Academy, Early Years). Numer har jag tyvärr ingen koll än, men planerar att ta mig en titt på vad IDW gör så småningom.
 5. Fmi

  Grattis på födelsedagen.

 6. @Pjotr'k: Japp, väldigt bra serie.. :)

 7. Jo, av alla Trek-biografier så är Shatners två absolut de bästa (och roligaste). Bara historien med Nimoys cykel...
 8. Du kan ju testa utan att göra nåt först, men får folk problem så hittade jag länken till fixen för problemet (iaf för mig). I post 3 här: http://forums.invisionpower.com/index.php?...mp;bug_cat_id=3
 9. Peak

  Doctor Who

  Första avsnittet är inte heller jag sådär jätteförtjust i. Funkar bra som introduktion för Rose, men inte som pilotavsnitt, tycker jag.
 10. Jag skyller min kommentar där på att jag var sinnesförvirrad i frustration över utloggningarna... :P Jag hade också stora problem med detta. Lyckades dock fixa det till 2.2.1 så småningom. Vet ej om du uppgraderat till 2.2.2 än, men den har ännu en bugg i detta avseende. Finns en fix i IPB:s buggtracker (som jag inte har tillfälle att leta reda på nu), men har du inte uppgraderat ännu så vet du att det går att fixa utloggningar varje gång man lämnar forumet..
 11. Peak

  Doctor Who

  Absolut värt att se.. Som gammal Doctor Who-fan är det underbart att se hur Russell T. Davies har lyckats få serien att återuppstå på ett så bra sätt. Inte för inte att DW har varit en av de högst sedda programmen i England de två senaste säsongerna.
 12. Detta verkar vara de gamla boxarna, vad jag kan se. 399 kronor: http://www.webhallen.com/sok.php?sokord=st...sol=&genre=
 13. Antagligen så klagar forumet på att du har för kort ord (T.J.) i ordet. Invision Board använder numera fulltextsökning som skall vara bättre/snabbare osv, nackdelen är dock att det inte går att söka med korta ord. Tror att fyra tecken är minimum. Sök bara på Hooker så bör det funka. Edit: Det är 3 tecken här... Default är iaf fyra, tror jag. Orsaken är givetvis att ju kortare ord, desto fel felträffar får man. För oss nördar så beskrivs det hela här: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/fulltext-search.html och här: http://forums.invisionpower.com/index.php?showtopic=161630
 14. Enligt tablåerna på deras pressite så börjar säsong 3 på fredag, vecka 28.
×
×
 • Create New...