Jump to content

Sannsiman

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sannsiman

 • Birthday 12/11/1986

Sannsiman's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Jag valde security....... tycker det skulle kunna vara ganska kul...... fast inte om man är posterad att vakta"häktet"
 2. va kul att dom tänker sända enterprise...... jag har sett första delen av första avsnittet och tycker den är riktigt bra
 3. jo Södermanland var det. sry glömde skriva det ;)
 4. Min lista skulle se ut ungefär såhär: 1)The doctor (han är en riktigt bra karaktär, även fast jag stör mig på hans attityd ibland) 2)Tuvok (logic hit logic dit ) 3)Tom Paris (gillar hans humor och alla hans holoprogram 4)Chakotay (härlig karaktär och flera(ok några iaf)bra avsnitt där han är i centrum) 5)Kathryn Janeway (tja, en av dom bästa kaptenerna jag vet om ;) ) 6)Harry Kim (rolig och påhittig vad mer kan man önska från en starfleet ensign ? :P ) 7)B`Elanna Torres (tuff tjej med tufft humör) 8)Neelix (nästan alltid på gott hunör och väldigt prat glad) 9)Seven (ja... resistance is futile som hon säger. lite hård ibland och har tagit up lite väl mycket av avsnitten) 10)Kes (hon var faktist ganska trevlig karaktär, ungefär den enda som bryde sig om doktorns känslor i början(vad jag kan komma ihåg))
 5. Ja själv håller man hus i Järna straxt utanför Södertälje.
 6. ja den sidan var ganska bra, fast jag tycker det är svårt att veta vilken man i så fall ska ha eftersom det inte finns någon bild på en färdig kostym.
 7. Alice Tyckte det var ett rätt ok avsnitt. Jag tycker inte direkt den där dräkten Tom hade var direkt snygg, och hur kunde han gripa tag i "Alice" i koridoren om hon bara var en illusion som bara han såg? det får 6/10 från mig
 8. jo..... jag tycker nog holodeck eller replicator är bäst :P fast...... den bästa "saken" är nog voyager hehee
 9. mmmmmmm..... tack så mycket...... som du sa inte så mycket detaljer....... men annars är den ju bra, tack igen
 10. jag undrar också om det är någon som vet nån sida eller så, har kollat runt lite men jag har inte hittat nåt. någon som vet?
 11. jo visst var det det "aim"......... var lite svårt att höra det:) det ser man i och för sig på översättningen men jag brukar inte läsa den.
 12. det skulle ju vara ganska kul om man bygde en kopia av voyager i värklig storlek och sen bo i den som i ett vanligt hus
 13. så här... "tuvok i understand, you are a vulcan man. you have just gone without for seven years about. paris please find a way to load a hypospray, i will give you the sign just stay(???här vet jag inte direkt om det var rätt) for his behind. hormones are raging synapses are blazing, its all so veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery ilogical......... ilogical iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil ilogical."
 14. ja det gör han "Tuvok i understand you are a vulcan man, you have just gone without, for seven years about. Paris please find a way to load a hypospray, I will give you the sign, just..........."
 15. Tinker Tenor Doctor Spy 9/10 Ett helt underbart avsnitt. jag tycker skådespelarna spelade mycket bra i detta avsnitt :P MVH/Sannsiman
×
×
 • Create New...