Jump to content

dragontrumpetare

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dragontrumpetare

 1. tackar för din gratulation, ledsen för sent svar, men har ingen dator för tillfället... :-(

 2. Jo då. Jajamensan. Star Trek freak helt klart. tackar dig också för att skriva en kommentar i mitt kryp in här i forumet. Hade nämligen glömt bort och tappar adressen hit. Så nu fick jag den igen. He he

 3. Har faktiskt tänkt på samma sak. Tyckte det var lite underligt.
 4. Tja, det var ju egentligen bara för att kolla hur lojal Picard var. Det var ju det kontrollen gick ut på. Antar jag. För hur han en hatade det, så genom gick han det.
 5. He he... Vad jag fattat så får man har skägg i militära, men du måste vara just högre befäl...
 6. Anser lite att Star Trek alltid är andligt, även om det är inspelat. Nära på bättre om man slipper reklamen.
 7. Vad bra, nya trevliga delar att spara på min HDD.
 8. Visst är det speciellt med TV, men vill ju kunna titta på det utan att behöva köpa en DVD box för flera hundra. Just nu har jag inte råd med sådant tyvärr:
 9. Hmm... den delen har jag helt missat. Skall jag behöva vänta till säsong 6... Undras om tv6 kommer att sända den...???
 10. Tycker han ser mer manlig ut. Mer pondus när han har skägg.... Det funkar på honom.
 11. Är också väldigt förtjust i att de sänder TNG. Denna gång tänker jag spela in alla delarna. Mitt enda aber, är att det sänds på just tv6. Jag har ingen digitalbox, och får därför ingen stereo ljud utan mono. Men får väl klara mig ändå. Håller med om att det verka vara klåpare på tv6. Att översätta Jame T Kirk till Jame G Kirk, höll på att sätta drickat i fel strupe. Skandal nästan. Skönt att man ha en HDD spelare med möjlighet att ta bort reklamen.... Fast hade ju helst sluppit editerande... Hur många delar är det som kommer nu under första säsongen. Räknade det till 26 styckna? Stämmer det?
 12. Man borde kanske göra en liten trekker förening i dalarna då? Blir kanske liten men naggande god.... 5 st kan ju inte vara så svårt att få ihop?
 13. Hälsar också guinan Välkommen. :vulcan: Lev länge och välmående (undrar om det var rätt översatt av "live long and prosper"?)
 14. Det är ju faktiskt så att Darth/Anakin aldrig egentlign är ond. Utan det är han rädsla för att inte ha kontroll som gör att han får till den onda sidan. Så det du säger är ju rätt. Vader/Anakin ville verkligen att Far och Son skulle ta över, störta kejsaren och helt enkelt släppa ta över. Men han ville inte riktigt ha skräck väldet längre. Men eftersom han låg i skuld till Palpatine, så kunde han inte trotsa honom, för han var lojal. Men Luke kan och kunde... Han såg en utväg via sin son Luke. Djupt..... värre
 15. Verkar vara en trevlig förening. HUr blir man medlem? section42 alltså, eller vad den nu hette.... Jag och mitt minne.... ack säger jag.
 16. Välkommen in Conny och Petter. Hoppas ni kommer trivas i våran lilla skara.... eller stora kanske man skall säga.
 17. Intressant. Tack för tipsen.... Skall kolla section42 ....
 18. Tackar, (skulle säga detsamma, men antar att du varit här ett tag. )
 19. Jerry Goldsmith skrev musik till OMEN 1, 2 och 3. Jäklig nice och skrämmande musik faktiskt. Blir nästan rädd att lyssna på den.
 20. Oj, är det så illa? Hade hoppats på en närmre. Är inte så full ladda med pengar som att man har råd med att åka till Stockholm. Men är inte Sthlm och Gtb nästan samma avstånd. Men Gtb o september blir det nog.... Tack för svaret....
 21. Tackar ..... Det är trevligt att finna likasinnade....
 22. Star Wars är ju faktiskt fantasy till att börja med, så du är inte helt ute och cyklar. Sedan haltar jämförelserna med Ringarnas Herre en hel del (hobbitar som ewoker, nja...) men det finns likheter i sättet historierna berättas och i vissa typer av karaktärer. He he... kunde inte låta bli att skoja lite om det. Ewoker är ju kortväxta varelser lika så hobbitar.... Självklart så haltar liknelsen en aning.... Jo men en viss poäng i det är det. Ewokerna i likhet med Hobitarna är små varelser ingen människa i början tar riktigt på alvar. Men när det väl gäller så visar det ju sig att de förvisso är små, men ändå naggnde goda. Hmm... helt klart bland de få kannibaliska släkten som man skulle vilja ha som husdjur Men så kan man ju också se det....
 23. Tror jag ställde den frågan för ungefär tre år sedan, men bättre sent än aldrig. :lol: Är det någon som vet hurvida Joel Goldsmith har gjort musik till någon serie eller film som man kan tänkas känna igen. Det vore intressant att höra hur hans kompositioner låter i jämförelse med farsgubbens. Ja, precis tänkte detsamma. När det gäller just Joel och vad han skrivit musik till, så har han skrivit mycket musik till b-filmer i sci-fi genren och TV-Serier: Dessa: 1978 Laserblast (Tillsammans med Richard Band) 1980 Dr. Heckyl And Mr. Hype 1981 The Beast Within (Vart aldrig använd) 1982 A Taste of Sin 1983 THE House on Sorrowty Street THE Man with Two Brains Nocturne 1984 Hollywood Hot Tubs Ricky I: an Heart to Win 1985 Corazón De Cristal On the Line 1986 Body Count Whodunit ? 1987 Banzai Runner Escuadron No Safe Heaven 1988 Watchers 1990 Across the Track Blue Desert H.E.L.P. 1990 Instant Karma Jobman Moon 44 The Rift 1992 Ramona A Woman, Her Men and Her Futon 1993 Diagnosis Murder (En Tv-serie som handlar om en Läkare (Dick Van dyke) och dennes son som är polis (Barry Van Dyke) Roliga är att de är far och son i verkligenheten också. Dessa löser mord i societetens grädda. Bara rikt folk alltså. Dick Van Dyke är känd för sin sotare roll i Disney "Mary Poppins") Man's Best Friend 1994 Hawkeye: the Series Midnight Man 1995 THE Outer Limits 1996 Rattled 1997 Kull The Conqueror Shiloh Stargate SG-1 (Ett sammarbete med original kompositören David Arnold. Vissa teman ifrån Filmen Stargate används) 1998 Shadow Of Doubt 1999 Diamonds Shiloh 2 2000 Chameleon 3 Witchblade 2004 Stargate: Atlantis Så, det var hela listan.... Tror de flesta är som sagt b-filmer, någon ensaka är det nog inte.
 24. Star Wars är ju faktiskt fantasy till att börja med, så du är inte helt ute och cyklar. Sedan haltar jämförelserna med Ringarnas Herre en hel del (hobbitar som ewoker, nja...) men det finns likheter i sättet historierna berättas och i vissa typer av karaktärer. He he... kunde inte låta bli att skoja lite om det. Ewoker är ju kortväxta varelser lika så hobbitar.... Självklart så haltar liknelsen en aning....
×
×
 • Create New...