Jump to content

contec

Stjärnflottan
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by contec


 1. Det går också att lösa genom att undvika att filma personen i helfigur, som man gjorde med Gates McFadden i TNG, när hon var gravid. I avsnittet "The Host 4.23" har Beverly Crusher en romans med en ambasadör från Trill. När avsnittet spelades in var hon höggravid.

  Hon sprang ochså runt i sin läkarrock hela tiden.


 2. Denna lilla sak satt i min brevlåda och väntade när jag kom hem från jobbet idag :)

  Detta är en replica av Gary Sevens Servo från Tos avsnittet Assignment: Earth.

  Jag har viljat ha en sedan många år och nu fick jag äntligen tag på en. :w00t:

  Min:garysevenservo.th.jpg Originalet:servo1.jpg

  Försökte starta min nya plasma tv (50tum :P ) men den ville inte. Måste ställt in fel inställning på Servon.

  garysevenservocontroltv.th.jpg


 3. The Goonies är en gammal barndoms film favorit och jag har velat ha grejer från filmen i många år och idag fick jag mina grejer jag beställt från en kille i USA.

  Jag beställde en Copper bones key och en Doubloon , Kartan i bakgrunden har jag gjort själv från bilder av den riktiga.

  mapandkeys1sv1.th.jpg

  Copper bones key är Jätte tung, kollade upp den på vågen och den väger 1450 gram kan inte tro att killen i filmen kunde ha den hängande runt halsen. :rolleyes:

  Jag fick ge ca 960 kr för allt +frakt.

  /Conny


 4. kom på att fråga en sak Conny . har du funderat på att bygga nåt i stil med vad Contestant #17: Andrew Buse har gjort? i "Star Trek : new adventures, ny Star Trek-serie" skulle vi behöva såna saker(och mycket annat)

  Jo, men jag är rätt upptagen med egna saker (hellboy pistol) ;) och saker för Star trek Gatekeeper filmerna.

  Men har ni någon sida man skulle kunna kolla in?

  /Conny


 5. Nja, När jag valde att bygga denna så ville jag bygga en 50tals scifi pistol men kunde inte komma på något bra, men så kom jag ihåg ett vapen från Fallout 2, Inte lätt att bygga upp en sak men hjälp av ett pluttit litet Gif bild.

  Jag valde att skicka in denne eftersom jag tyckte att bilderna jag tog av den blev så bra. (naturligt solljus, helt underbart)

  Kom ihåg att rösta varje dag....

  Tack

  /Conny


 6. Fick för mej att jag skulle ha min T'Pol IDIC tillsammans med The stone of J'KAH och kom att tänka på lådan som T'Pol får sin IDIC i från Enterprise avsnittet The Forge.

  Jag ritade upp ett mönster på datorn och printade ut det. Jag sågade ut 4 bitar från Plywood och limmade ihop dom,

  Sedan slipade och sprayade på lite primer och ett lager med Matt svart, Sedan målade jag med Humbrol modell färger för att få den att se gammal och sliten ut. Sist ett lager med matt lack och en bit läder limmad i botten.

  Till min förvåning ser den faktis ut som den är gammal och sliten, inte alls som plywood.

  Dessa Humbrol färger använde jag: Först en mix av#29 matt Dark earth och #61 Matt flesh Sedan en mix av#62 matt leather

  och #153 matt insignia red

  /Conny

  Första bilden är originalet från The Forge

  [originalvulcanboxra0.th.jpgvulcanbox1cc2.th.jpgvulcanbox2bl1.th.jpgvulcanbox4sq9.th.jpgvulcanbox5qp3.th.jpgvulcanbox3ix8.th.jpg


 7. Är det bara jag som får intrycket av att det här är spam? Det känns i varje fall inte det minsta seriöst och det är medlemmens första och enda inlägg. Jag vill nog ha en d***** bra förklaring på vad som är syftet med denna tråd om jag ska fortsätta att låta den vara öppen. J.

  Eftersom han gick med IGÅR så skulle det kunna förklara att han inte skrivit fler inlägg. + att det var vid 19 tiden och han kanske har jobb eller skola att gå till under dagen.

  "Real life sucks"

  /Conny


 8. Du har en väldigt bra poäng där (som jag aldrig hade tänkt på). Själv skulle jag nog säga replicators ändå, det känns som om de skulle kunna skapa väldigt många positiva saker här i världen, den hypotetiska elimineringen av svält, som exempel.

  Med transporten skulle man kunna fixa eliminerat svälten ochså. Jag tänker som så:

  Det finns tillräckligt med mat i världen för alla folk, men det är kostsamt att frakta maten dit den behövs+ att frakta råvarorna till fabrikern m,m.

  Hade man transporters skulle denna kostnad försvinna och alla folk skulle få mat och annan hjälp direkt.

  Det skulle heller inte bli några utsläpp av farliga avgaser vilket är bra för miljön.

  Man skulle komma direkt till sjukhuset om man råkat ut för en olycka om ambulanserna hade en transporter, Ingen transport tid som skulle riskera livet på folk.

  Inte bara mat skulle kunna transporteras med en transporter även vatten skulle kunna flyttas och öknar skulle bli fruktbara.

  Även skador som oljeutsläpp skulle kunna göra mot stränder skulle kunna stoppas genom att transportera olje spillet+vattnet till ett ställe som rensar vattet från oljan.

  /Conny


 9. En transporter skulle vara bra att ha. Tänk, slutar jobbet för dagen, pölsar fram i snön, går upp på transporter plattan och vips så är du i varma thailand, äter en mycket billig lunch, slappar på stranden några timmar, sedan transporterar sej hem igen för att sova.

  Underbart :D

  /Conny


 10. Vad menar du med vanliga uniformen? Den som Enterprise gänget har?. Tpol är ju inte tvungen att ha på uniformen eftersom hon inte är medlem i starfleet.

  I TNG är ju Troi medlem av starfleet men bar sina egna kläder ända tills hon fick en ordentlig tillsägelse av den där andra kaptenen.

  / Conny


 11. Jag tittade runt på Gatekeepers sidor, men det verkar ju som dom har bättre grejer en vad jag har, + att dom skall göra sina saker på dator och skriva ut dom. Troligen behöver dom ingen som jag, fast det skulle varit kul. :(

  Jag har skickat ett meddelande till dom, får se om de behöver någon hjälp.

  /Conny

  Props

  As the Gatekeeper takes place in the 29th Century most of the props will have to be redesigned. A prototype of each will be made (weapons, tricorders, badges aso). This prototype will most likely be made in 3D and “written” out with a 3D scanner. Then a large number of copies will be made by creating casts of the original.

  To help us with this the amazing Cinema Replicas will educate the production team. Cinema Replicas is among the world's experts on replicating movie props.


 12. Smällde ihop denna sak på några timmar. Kommer från Enterprise avsnittet :THE ANDORIAN INCIDENT

  Det är the Stone of J'Kah som visas för Archer och Trip när dom motvilligt besöker klostret med Tpol.

  Gjorde den utav papper inslaget i aluminium folie med Plastic padding över.

  Texturen gjorde jag genom att rulla den då klibbiga plastic paddingen i pärlsocker och salt, sedan när PP hade torkat stoppade jag "stenen" i en bunke med vatten så att saltet och sockret löstes upp.

  Den är inte riktig färdig ännu, skall ge den några lager till med färg.

  /Conny

  WCT #2701

  78652049ml2.th.jpg80713913hn6.th.jpg63642422sp3.th.jpg67182993mq3.th.jpg

  Här är lite bilder på den riktiga

  jkahdq8.th.jpgjkah1kc7.th.jpg

  jkah2tq6.th.jpg


 13. Jag skulle använda skepppet för återvända till år 1888, 20 Augusti, i East End,Whitechapel

  i London där Jack Uppskäraren var verksam & jag skulle veta precis när han ska slå till

  och därmed ligga ett steg före och tillslut fånga Honom något som ingen har gjort än till denna dag

  Men du vet att Jack the ripper är en utomjording? eller hur!.

  Om du fångar honom i 1888 så kan inte Kirk fånga honom i framtiden och scotty kommer inte att bli anklagad för alla dom där morden. (vilket kanske är en bra sak)

  Kirk tar ju sedan och Teleporterar ut Jack i rymden och sprider hans atomer på ett mycket stort område.

  Troligen skulle nog Jack ta över din kropp och använda skeppet att åka runt och mörda i många år...

  /Conny


 14. Ännu en sak som jag gjort färdig. Trip tuckers handverktyg

  triptool1qr4.th.jpg

  t50816shockwave2220e219uh4.th.jpg

  Den är gjort utav en Minitemp MT2 , Det är en handtemperaturs mätare för matvaror eller andra saker man vill mäta tempen på avstånd med.

  Dom runda knapparna och ratten har jag inte ännu inte hittat något liknade som passar, men dom är lätta att satta fast när jag gör det.

  Det fanns flera versioner av denna som Trip använde och en av dom såg ut som min gör. En annan hade två tryckknappar på "taket" av mätaren , och den tredje såg ut som denna från Shockwave.

  Det jag har gjort med den är att limma på 3 halvrunda styrene strips på handtaget och måla det svart , och måla knappen röd.

  /Conny

×
×
 • Create New...