Jump to content

khelben

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by khelben

 1. Mycket nöjd över det nya utseendet på forumet faktiskt. Får hoppas på att det här forumet hålls kvar i 10 år till då och den teknologi som finns till förfogande då.
 2. Utseendemässigt så var det här ett rejält lyft! Positivt. Utöver själva looken så har jag inte undersökt hur funktioner och dylikt har påverkats men det blir nästa steg. Får hoppas på att inget försvunnit.
 3. Det låter ju positivt. Inga av dom filmer som finns i spellistan är filmer som jag själv lagt dit för övrigt, enbart länkat till vad andra lagt upp. De klipp som strider mot vad som får ligga på YouTube kommer med största sannolikhet att raderas därifrån. Det är så dom brukar göra, som bl.a. nämnts i den här tråden.
 4. Star Trek avsnitt på YouTube där jag lagt ihop klipp i turordning. Tänkte att det kanske kunde vara av intresse för dom som inte orkar ta fram DVD skivorna hemma (lite sämre kvalité dock).
 5. Min röst: Jag tänker inte se den på bio. Av dom trailers jag sett av filmen hittils så känns det inte alls bra.
 6. Jag tror inte det blir några större problem för dom med tanke på hur många trekkers som det bl.a. finns i USA. Blir en intressant film, men jag har en känsla av att det inte riktigt kommer att ligga i klass med dom äldre Star Trek filmerna ang. just kvalitén. Jag har en känsla av att det blir för mycket fokus på effekter som det brukar bli på dagens nya filmer och jag känner själv att jag inte är någon större fan av den typen av filmer, men vill våga vara optimistisk. Blir säkert en bra film.
 7. Han låter svag i rösten i det där avsnittet tycker jag, och det är precis så som det kan låta när man dragit på sig en lättare förkylning.
 8. Inte många som jag känner till i dagsläget: 2 av mina bröder + min far.
 9. Porrfilm av Star Trek, hmm.. Ja, allt är möjligt nu för tiden, men jag kommer inte att köpa den eller se på den heller.
 10. Är det någon annan än mig själv här som funderat över om Geordy La Forge är förkyld i det här avsnittet? Jag har funderat över det varje gång, hmm...
 11. Har sett att ordet jul och dess innebörd har diskuterats i den här tråden nu. Det här säger Wiki om det hela: http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas
 12. Jag röstade: med skägg. I första säsongen så tycker jag helt klart som någon annan i den här tråden redan har nämnt att han passade bäst utan skägg, men efter detta så tycker jag att det blev bättre med skägg, men... i dom avsnitt han valt att låta skägget växa ut för mycket, där tycker jag att han ser lite väl gubbig ut.
 13. Kolla in den här. Hela Star Trek filmerna legitimt direkt via webben. Fick tag i information via Wikipedias dokument som berör Star Trek. (Det visade sig att länken nu inte längre funkar, men dom borde ha någonting någonstans...)
 14. Hej! Jag skulle vilja veta vad ni tycker om avsnittet: Q borg. Själv tycker jag att det är ett mycket bra avsnitt.
 15. Gamla Star Craft fungerar bra tillsammans med Windows XP för dom som fortfarande kör detta. Underbart spel.
 16. Ytterligare en Star Trek podcast som kanske kan vara av intresse: Star Trek The Lost Frontier
 17. Jag vet inte, men den är rätt kul ibland tycker jag.
 18. Är det någon här på forumet som lyssnat på: Star Trek: The Section 31 Files? (Länkar direkt mot podcasten om det är någon här som är intresserad)
 19. Den här kanske kan vara av intresse? Intervju med Brent Spiner
 20. Vad tycker ni om avsnittet: The Game. Själv så har jag sett det flera gånger, men såg det senast idag. Bra avsnitt!
 21. Själv så tror jag inte på den mannan ang. att han sett utomjordingar, men universum är STORT, som sagt. Och att i framtiden stöta på en utomjording vore intressant, minst sagt! Hur många är det på det här forumet som är med och hjälper till i seti@home projektet då? Allt för att öka våra chanser att faktiskt se något.. Detta är min prestation hittils.
 22. Kul att det blev så mycket aktivitet i den här tråden.
×
×
 • Create New...