Jump to content

jimmie6

Stjärnflottan
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

About jimmie6

 • Birthday 03/30/1987

jimmie6's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. kolla längst ner på sidan så står det om kep cannon!
 2. Jag tror att piggarna laddar upp en så kallad kep cannon. voyager vitual season nine
 3. på den här sidan är mitt drömskepp! http://vv8.jetc.org/tech/vspec.htm
 4. vad jag såg så fanns det inga toaletter på detaflyer. kan nån annan se det? Dom kanske strålar ut avföringen?
 5. Jag själv spelar armada 2 och om du trycker på knappen över "enter" (kommer inte ihåg vad den heter) eller på "s" så hoppar jag över videosekvenserna...tror jag. Har någon spelat "Star Trek: star fleet command 3"?? Har laddat ner intro filmerna (ja, det var lagligt så ta INTE bort detta) och det verkar så j*vla bra! Man kan ha kommandot över Intrepid class (den skepp typ som voyager är)!!! jag tycker armada 2 är mycket bättre än ettan, för i ettan kan man inte köra i warpfart
 6. Min favorit är tom paris bara för han är så avslappnad och humoristisk person. Och för att han är så bra att flyga rymdskepp.
 7. Själv tycker jag att det nya skeppet "Prometheus" är det snyggaste.
 8. Dom har ju intervjuat en som gör spelet. man kan läsa om det på st enterprise databas
 9. nån som hört nåt nytt om elite force 2?
 10. Först går man in genom dörren till höger sen längst ner till vänster i mitten av rummet finns det explosiva lådor, skut dom. då visar sig en dörr kryp inn i den sen går du in i dörren till höger så ser du en laserstråle den ska du styra i en riktning mot stolen som ligger mot dörren som inte går att öppna( kontrollerna är bakom ett opereringssäng)
 11. sätt på koden noclip och gå igenom kraftfältet och gå lite till och gå igenom ett till kraftfält sen stänger du av noclip! det blev lite fel där.
 12. v noclip och gå igenom kraftfältet och gå lite till och gå igenom ett till kraftfält sen stänger du av noclip!
 13. jag sköt alla borger och sen blev en i mitt lag skuten och voyager strålade upp honom sen gick jag mot kraftfälten och då kom det mer borger sen när jag hade dödat dom så stängdes kraftfälten av.
 14. jag ska installera elite force igen och spela igenom det så ska jag se om jag hittar ditt problem. jag kommer med mit svar imorgon
 15. det finns ett nytt packet på webhallen som det ligger 4 st spel i! det finns star trek armada ett och två, det finns elite force och mission pack! ni kan läsa om det på sidan star trek action pack ;)
×
×
 • Create New...