Jump to content

jimmie6

Stjärnflottan
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jimmie6

 1. kolla längst ner på sidan så står det om kep cannon!
 2. Jag tror att piggarna laddar upp en så kallad kep cannon. voyager vitual season nine
 3. på den här sidan är mitt drömskepp! http://vv8.jetc.org/tech/vspec.htm
 4. jimmie6

  Skyttlarna

  vad jag såg så fanns det inga toaletter på detaflyer. kan nån annan se det? Dom kanske strålar ut avföringen?
 5. Jag själv spelar armada 2 och om du trycker på knappen över "enter" (kommer inte ihåg vad den heter) eller på "s" så hoppar jag över videosekvenserna...tror jag. Har någon spelat "Star Trek: star fleet command 3"?? Har laddat ner intro filmerna (ja, det var lagligt så ta INTE bort detta) och det verkar så j*vla bra! Man kan ha kommandot över Intrepid class (den skepp typ som voyager är)!!! jag tycker armada 2 är mycket bättre än ettan, för i ettan kan man inte köra i warpfart
 6. Min favorit är tom paris bara för han är så avslappnad och humoristisk person. Och för att han är så bra att flyga rymdskepp.
 7. Själv tycker jag att det nya skeppet "Prometheus" är det snyggaste.
 8. Dom har ju intervjuat en som gör spelet. man kan läsa om det på st enterprise databas
 9. nån som hört nåt nytt om elite force 2?
 10. Först går man in genom dörren till höger sen längst ner till vänster i mitten av rummet finns det explosiva lådor, skut dom. då visar sig en dörr kryp inn i den sen går du in i dörren till höger så ser du en laserstråle den ska du styra i en riktning mot stolen som ligger mot dörren som inte går att öppna( kontrollerna är bakom ett opereringssäng)
 11. sätt på koden noclip och gå igenom kraftfältet och gå lite till och gå igenom ett till kraftfält sen stänger du av noclip! det blev lite fel där.
 12. v noclip och gå igenom kraftfältet och gå lite till och gå igenom ett till kraftfält sen stänger du av noclip!
 13. jag sköt alla borger och sen blev en i mitt lag skuten och voyager strålade upp honom sen gick jag mot kraftfälten och då kom det mer borger sen när jag hade dödat dom så stängdes kraftfälten av.
 14. jag ska installera elite force igen och spela igenom det så ska jag se om jag hittar ditt problem. jag kommer med mit svar imorgon
 15. det finns ett nytt packet på webhallen som det ligger 4 st spel i! det finns star trek armada ett och två, det finns elite force och mission pack! ni kan läsa om det på sidan star trek action pack ;)
 16. om du är där jag tror så behöver du åka upp i en hiss i mitten av rummet gömte stupet eller om du är på ett annat ställe på ett borgskepp så skut alla borger först och gå mot kraftfälten och då kommer det fram mer borger, skut dom och kraftfälten bör stängas av
 17. Sorry Ella jag glömde kolla datumet
 18. Jag har kört fast... Jag är på scavengerskeppet,och det är en snubbe som inte dör hur mycket man än skjuter... Vad gör jag??? Ella: använd vapen nummer 6 och skut honom när hans gula sköld stängs av då skadas han. men det tar ett tag innan han dör ändå.
 19. dom har väll slutat och tillverka expansion? jag har letat överrallt
 20. För att få upp kodrutan på elite force fryck § det är knappen över tab till vänster om ettan. Du kanske behöver skriva sv_cheats 1 om du har otur.
 21. Excelsior använder du inga koder till elite force??? Jag klarade spelet utan men det blir roligare med koder för då har man lite mer frihet. här kommer några: god: odödlig give ammo: fullt i skott. notarget: osynlig för fiender.
 22. jimmie6

  SF-spel

  Om jag bara hade haft ett tillräkligt snabbt modem och pengar så hade jag köpt Earth and Beyond. Tänk er att du håppar in i dit eget rymdskepp startar motorerna och kör ut ur dockan på en rymdstation sicktar in skeppet på en stjärna och sätter på warpdriften, Och när du är framme så blir du attackerad av utomjordingar och så slår du på skölden och aktiverar vapnerna. Sen kör du ner på en planet och går in i en skyskrapa och köper åt dig lite grejor som tex ett nyt drivsystem eller nått. Låter inte det lockande???? JAG MÅSTE HA DET!!!!!!!!!
 23. jimmie6

  SF-spel

  earth an beyond här kan ni läsa lite om det
 24. jimmie6

  SF-spel

  har ni hört talas om det nya spelet earth and beyond? det verkar kolt
 25. förlåt om jag skrev en svordom men jag kommer inte ihåg att jag har skrivit nåt dumt
×
×
 • Create New...