Jump to content

Brunt

Stjärnflottan
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brunt

 1. Jag tycker att allas åsikter räknas, oavsett om man vill måla trottoarerna lila eller inte är politiskt korrekt. Har de nångång i Star Trek tagit upp det här med homosexualitet? Förresten så kan man respektera någons val av läggning, men man behöver ju inte gilla det för det.
 2. Det blir nog många som vill fortsätta att se ut som människor så det landskap där alla människor ska bo kommer nog bli ganska fullt. Men att få spetsiga öron är ju inte så farligt, det är nog värre att bli andorian.
 3. Jag är kristen men det betyder inte att jag inte tror på evolutions teorin. Vad menas med småreligonerna? Till småreligioner menas sådana som t.ex Daoism och New Age. New Age är den mediavänliga jippo-versionen av neopaganismen, för att vara mer exakt. Neopaganism är ett bättre uttryck. Själv är man delvis Satanist, så jag hör också till småreligionerna. Och, tekniskt sätt, är det en motsägelse att vara kristen och tro på evolutionen, då Bibeln ganksa tydligt säger att "Gud" skapade jorden. Inget ont, men jag sätter alltid citattecken på orden "Gud" och "Jesus", nothing personal. Jag ser det inte som en motsägelse. Gud skapade jorden men det står inte hur han gjorde det. "The Big Bang" kanske sattes igång av gud. Inget illa menat, men jag sätter alltid citattecken på ordet "The Big Bang". Och om du är satanist så tror du väll på gud?
 4. 8: Man får bara para sig vart sjunde år 9: I telefonkatalogen ska ens forumrang stå med 10: Treknologi blir ett obligatoriskt ämne i skolan 11: Det är förbjudet att ha reklamavbrott under ett startrek avsnitt eller film
 5. Tror ni allvarligt att vi är lika lättlurade nu som i morse? EU ska stavas med stora bokstäver även på fjärde raden.
 6. ja , jag vart riktigt sur när de gjorde så där med Arthur sagan . det enda possitiva var att jag blev nyfiken på vilka "woaderna" var eftersom jag blev sur över att man döpte om "pikterna" så jag öppnade alla historiekällor jag hade tillgång till och fann att "woaderna" var en stam inom det folk vi kallar "pikter" (ungefär "Öschöttar" och "svenskar" för er som tror att det är samma sak) Det är en plåga att se den filmen med alla fel de gjort . Man undrar ibland om de som gjorde filmerna vet nånting om historia. Saxarna som är så "germanska".
 7. GAARGHH, det där var grymt gjort. Jag hatar 1:a april, speciellt när man blir så totallurad.
 8. Brunt

  Harry Potter

  Okej, du tycker Harry Potter inte är Fantasy. Hur ska Harry Potter vara för att det ska vara Fantasy David Eddings suger inte. Varför tycker du att David Eddings suger? Det måste vara något personligt mellan er två för hans böcker är det inget fel på. Om alla har fel så betyder det ju att även du har fel. Ähum, jag tror inte att Naraku var helt allvarlig i sitt inlägg. Hon la till och med dit en skrattande smiley om du tittar efter... Oj :rodna: den såg jag inte, läste bara det Naraku skrivit. Tänk vad fel det kan bli om man missar smileyn. Då var det inte allvarligt menat det där om att David Eddings suger, jag blev lite förbannad när jag läste det.
 9. Brunt

  Harry Potter

  Okej, du tycker Harry Potter inte är Fantasy. Hur ska Harry Potter vara för att det ska vara Fantasy David Eddings suger inte. Varför tycker du att David Eddings suger? Det måste vara något personligt mellan er två för hans böcker är det inget fel på. Om alla har fel så betyder det ju att även du har fel.
 10. Brunt

  Harry Potter

  Jag hoppas att i den sjunde boken så dör så många så att det blir omöjligt för vissa författarwannabees att skriva en egen fortsättning.
 11. Jag tror snarare att det antingen är så att Jyrki J. J. Kasvi är en Trekker eller så försöker han röstfiska röster från andra Trekker. Eller så förolämpar han sina politiska motståndare. :lol:
 12. I stargate SG1, stargate Atlantis och MASH så översätts captain=kapten lieutanant=löjtnant. Så varför är det bara i Star Trek som graderna ska översättas så krångligt?
 13. Ibland så fattas det en bokstav i ett ord vilket gör mig ganska irriterad. :förbannad: Detta problem finns inte bara när dom översätter Star Trek, man ser det överallt! Är det för mycket begärt att man kollar det en extra gång eller är översättarna en hop analfabeter som inte vet hur man stavar till Enterprise och istället skriver Enterise eller Enerprise.
 14. Den fulaste måste ju vara antedianerna. Fiskar passar bäst på tallriken med en god sås .
 15. Det vore osis om Nasa bygger ett rymdskepp och sedan tar med jordens smartaste människor bara för att sedan krocka med asteroiden och på så sätt rädda jorden. Hm... Det gav mig en idé, istället för att evakuera ett fåtal människor och lämna resten att dö så bygger vi en raket, utrustar den med kärnvapen och spränger asteroiden i småsmulor. Det är ju vi människor bra på också, att förstöra saker.
 16. Ska vi tolka det som att du är asatroende eller är det bara ett skräpinlägg.
 17. Fast då är det ju inte formellt sett krig. Dominion försvarar sig bara från vad de ser som ett intrång på deras område. Kriget startar när dominion börjar invadera Federationen.
 18. Vad är skillnaden? Och jag har hört att kommunister inte gillar imperialister.
 19. 1.Ja. 2. En rörelse av natolasiter(osäker på stavning) i Skottland ville skapa ett frit Skottland och dom fick förvånarts värt många supportrar och efter ett tag så beslutade parlamentet att Skottland skulle bli frit för att undvika inbördeskrig. En liknade rörelse skapades i Wales och snart... tja ni kan räkna ut resten. Annan fakta: Gene Roddenberry har köpt Hawaii och gjort om hela ön till ett Star Trek nöjesland. Hela ön är uppdelad i zoner som TNG zonen, DS9 zonen o.s.v. Och så finns det fulskaliga modeller av alla skepp som man kan gå omkring i. Så finns det alla typer av snabbmat. Kirk vanilla drink, Picrad cream(glass), Worf Burger och min favorit Enterprise-stake(biff formad som valfrit Enterprise skepp). Då är det ju inte så stor skillnad mellan spegeluniversumet och den här världen för här är skottland och wales så gott som självtändiga. Hur har sovjetunionen lyckats överleva så länge?
 20. Varför skulle det anses vara konstigt med religon? Jag tycker att religon är nånting som varje människa behöver så jag skulle nog inte vara så glad att hamna i ett samhälle där det anses vara konstigt.
 21. I spegeluniversumet är sovjet imperiet kommunistiskt? Och kan du förklara närmare varför storbritannien splittrats?
 22. Jag är kristen men det betyder inte att jag inte tror på evolutions teorin. Vad menas med småreligonerna?
 23. Bra att den är kl 18.00 istället för 16.05 så vi som kommer hem sent inte missar nåt avsnitt.
 24. Varför försöker borgerna förgöra federationen fastän federationen inte är ett hot? Och varför inrikta sig på federationen, är Klingonerna och Romulanerna för svaga enligt borgerna?
×
×
 • Create New...