Jump to content

Ingoldo

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Ingoldo

 • Birthday 06/23/1968

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://groups.yahoo.com/group/USSSmilodon/

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Star Trek, JRR Tolkien, W40K, "simming" (Star Trek rollspel i novell form) och fetischism.
  Älskar sfi serier och filmer, men, Star Trek är den absoluta favoriten.
  Section 42.
  Archontal vampyrism är mycket intressant.
  JRR Tolkien är Gud bland författarna och är självklart medlem av Stockholms och Göteborgs Tolkienföreningar förstås. Eldar (alver) rules!
  Samlar på spelfigurer och spelar ett spel som heter W40K (tabletop).
  Fotar mycket digitalt och ofta.
  Motion.

Ingoldo's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Elen síla lúmenn'. Dvs: En stjärna lyser vid stunden för vårt möte.
 2. Något sådant har jag då inte testat.
 3. Ah! "SL:en" brukar kallas Captain. Hon/han "styr" vilken typ av mission/episod som "skeppet" skall på, dock, så brukar det vara medlemmar av besättningen som kommer på/hittar på nästa mission/episod. Personen deltar dock fullt ut i skrivandet av episoden.
 4. Parallell-skriver... en bra beskrivning, enligt mig då, på vad man "gör" i ett email rollspel. Vissa ramar eller regler brukar det dock finnas. Ex. kan vara en åldersgräns såsom PG 13 dvs en rekommenderad ålder precis som vissa filmer har på bio. Ofta brukar man också ha synpunkter på om Q dyker upp alltför ofta under "episoderna" man skriver på. ;) SL?
 5. USS Excalibur känner man igen! Jasså? Så skoj att höra, vi jobbade väldigt hårt med det under en lång tid. Jag själv spelar XO Liz Archer och counsellor Kathryn Delore.. Min karaktär heter Ingoldo på både Excalibur och Smilodon. Betazoid. Men två karaktärer? Verkar mycket att hålla reda på då. Det roliga med simet är att karaktären verkligen får en djup..det är alltid roligt att läsa andras inlägg samt skriva sina egna. V kör med episoder men vi har ochså stardate logs att skriva samt korta historier (om vi vill).. Precis. Det är extremt roligt och utmannande att utveckla karaktären/karaktärerna på skeppet. Är också medlemmarna av besättningen trevliga och "vakna" så blir episoderna underbara ;-)
 6. Vilka har du varit med i? Först 4-5 år såsom medlem på ett skepp som heter USS Excalibur. Först som Chief Science Officer och sedan som dess Executive Officer. Har nu lämnat X:et och påbörjat ett nytt sim på yahoo, en litet eget Star Trek skepp där jag skall roa mig med att go where no-one (dvs jag) has gone before. :P Jag har döpt skeppet till USS Smilodon. Stardate 60671.23 (3/9 2383) USS Smilodon is launched. She is a Federation Science vessel, Surak-class, built at the Vulcan Fleet Yard. USS Smilodon is a prototype Science vessel designed for long range scientific research missions.
 7. Det finns ett antal svenskar med, men det är ett engelsk talande SIM. Simmet har nu pågått ett antal år...Var tidigare med i det svensk talande Starbase prime (ett rollspel via email). Mycket intressant att läsa. Men att det har funnits ett svensktalande sim var intressant att höra. Man skall kanske också lägga till att om man håller på ett engelskt talande sim så tränar man sin engelska väääldigt mycket. ;)
 8. Räknas samla på dvd filmer med Star Trek på? ;) Samlar själv på figurer till W40K dvs ett figurspel. En massa byggande och målande blir det. Fotar också en hel del digitalt.
 9. Hejsan alla. B) Har själv nu rollspelat Star Trek per email nu under ett antal år och har haft ett stort nöje av detta. Kort så går det ut på att en "bestättning" skriver på en gemensam "mission" som "utspelar" sig i Gene Roddenberrys underbara värld. Stilen på texten brukar endera vara i novellform eller manusform och det gemensamma språket brukar vara på engelska. Nu undrar jag, eftersom det är mest amerikaner och britter som verkar "simma" (en variation av simulation), hur många svenska trekker som håller på med detta fenomen? Om ens det finns någon mer än jag? ;)
 10. Vi skulle förmodligen åka dit och sedan drabbas dom av våra bakterier/virus och konsekvenserna blir nog inte skoj. Se på urinvånarna i Nord- och Sydamerika... massor dog när europeerna "hälsade" på. Deras immunförsvar anpassade sig till slut men då var det försent.... både religion och civilation förstörd/krossad. Våra ledare kommer säga så oerhört tråkigt och sedan koloniserar vi deras värld och tar roffar åt oss deras naturresurser. Urinvånarna placerar vi på reservat eller på zoo. Någon som känner för att flytta? ;)
 11. Kanske Borgkollektivets "start" påminner lite om avsnittet Evolution, TNG. Föreställer mig en humanoid pre-Borg "Wesley Crusher" <_< som experimenterar med naniter som uppnår ett kollektivt medvetande och assimilerar honom istället för några datorer på ett stjärnskepp. De fattar det kollektiva beslutet att kontrollera honom och genom honom omgivningen. The rest is history :P
 12. Hejsan Jag ser fram att läsa i forumet... jag menar prata/diskutera om Star Trek det blir inte bättre. ;)
×
×
 • Create New...