Jump to content

PZR

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PZR

 1. Har Star Trek TNG - 20th Anniversary boxsen och då har man många härliga timmar med extramatrial som man kan se på mellan avsnitten
 2. Kan dem ha gjort en så grov miss i manuset?
 3. Går det inte att ändra kontrollerna?
 4. Han som testade är ju en kratta. Han har väl jämfört med Need For Speed och Oblivion. Han får ju jämföra med andra Star Trek spel fattar han väl. Han borde få en örfil :arg:
 5. Jag missade fredags avsnittett för att det åskade så jag tänkte att jag skulle se det igår men rätt som det var så började det åska ja då får det vara då. Jag kopplade ut TVn och väntade till klockan 16.00. Jag kopplade in TVn igen och hade precis satt på inspelning av Star Trek TNG så började det åska igen. Så jag får se på reprisen idag.
 6. PZR

  Din Star Trek-samling

  Star Trek Voyager säsong 1-7 DVD
 7. För mig är det viktigare att ST är på DVD och att det finns svensk text. Visst kan man köpa dem amerikanska verisionerna men för mig har det ingen betydelse. PAL PAL, Phase Alternating Lines, är beteckningen på den i Tyskland framtagna och i främst Västeuropa (utom Frankrike, se SECAM) använda TV-standarden för analog TV. Namnet härör från tekniken att fasvända en komponent av färgsignalen mellan varje linje för att balansera bort systematiska fasfel i färginformationen. PAL har således mycket bättre färgåtergivning än det amerikanska NTSC. SECAM löste samma problem på ett annat sätt: halva färgsignalen sänds varannan linje och andra halvan varannan, via frekvensmodulering som inte är särskilt faskänslig. PAL använder kvadraturmodulering (samtidig amplitud- och fasmodulering) av färgsignalen. NTSC NTSC, National Television System(s) Committee, är beteckningen på den standard för analog färg-TV som kom i början av 1950-talet och som används i USA, Kanada samt i vissa asiatiska och sydamerikanska länder. NTSC kan även, skämtsamt, utläsas som Never Twice the Same Color vilket syftar på de fasfel systemet dras med. SECAM SECAM, Séquentiel Couleur avec Mémoire, är den franska TV-standarden för analog färg-TV. Systemet används även i Östeuropa men efter Sovjetunionens sönderfall har flera östeuropeiska länder bytt från SECAM till PAL.
 8. Jag tycker att man ska köpa ST TNG eller ST VOY för att det händer mycket och det finns en hel del humor som Q står för tillsammans med Neelix.
 9. Voyager är en serie för alla.
 10. Jag skulle vilja jobba i maskinrumet för jag är intresserad av motorer.
 11. PZR

  Neelix

  Neelix är en av mina favoriter i ST för att han nästan jämt är glad och positiv.
 12. Det som gör Voyager till en så bra serie är att dem har ett mål att komma tillbaka till jorden. Neelix är hur skön som helst.
 13. Hej jag heter Per och har sett på Star Trek några gånger förut men det är sedan Star Trek TNG började sändas på TV6 som jag börjat följa Star Trek.
 14. Jag valde Neelix för han har bra skämt och pratar roligt.
 15. Q är verkligen bra på att få Picard på dåligt humör. Jag älskar Q.
 16. Dem tar 399 kr för Star Trek TNG på CDON.com
 17. PZR

  Musiken

  Star Trek TNG och Star Trek VOY har bäst musik.
×
×
 • Create New...