Jump to content

Quiet

Stjärnflottstaben
 • Posts

  1,592
 • Joined

 • Last visited

About Quiet

 • Birthday 05/30/1983

Recent Profile Visitors

4,966 profile views

Quiet's Achievements

Flottiljamiral

Flottiljamiral (12/15)

0

Reputation

 1. Tycker att avsnittet var ett mycket bra avslut på säsongen och lämnar många öppna dörrar inför nästa! Otroligt förväntansfull inför nästa säsong.
 2. Ja tyvärr är det så, vi kunde inte göra mycket åt datumet. Antingen detta eller en treff mitt i julhandeln ... Personligen gillar jag söndagstreff, men jag jobbar ju lördagar. Så nu kan jag vara med en hel treff igen! Jaa! :-D Vad gillar ni temat då? Avsnitt där folk blir sjuka och börjar göra konstiga saker? :-) Repris på Doctors kanske?
 3. Jo jag håller med Pjotr´k om att den där treffen på Draken när vi träffades allihopa från forumet, den slår ganska högt! Jag har för mig att det låg en bild på gamla trekkers.se från den treffen med oss allihopa, mumle, ella, .. ja, några till som jag inte kommer ihåg. Avsnittsmässigt var också en av de där treffarna roligast, jag minns att det visades nya Voyager-avsnitt som inte hade kommit till Sverige än då. Dubbelavsnitt Voyager på Draken .. mmmm Härliga tider!
 4. Vilken rolig tråd! Det här är ju precis vad vi i styrelsen vill läsa! Det visar ju på många engagerade trekkers som tänker kring treffarna! Utsmycknings-frågan kommer ju bli aktuell igen nu när vi byter lokal till Roy i centrala göteborg (se mer på www.bioroy.se ) där det är en än mindre foajé än Möllan men större inne i salongen, där man kan mingla istället. Vi har funderat på det här med foto-tavlorna som du nämner, Centerwall. Kanske ett digitalt alternativ istället? En bildskärm där det rullar en massa gamla bilder från föregående treffar? Vi har haft liknande upplägg på mässor med gamla trailers som rullat på en monitor eller laptopskärm. Men fortsätt skriv förslag! Det finns alltid utrymme för förbättring! Och styrelsen läser allt med stort intresse.
 5. Kikade på den hemsidan du har listat och du måste presentera mig till http://www.trekkers.se/foto/karinhallgren2007.jpg

 6. För er BSG-fans som törstar efter mer nu när det är säsongsuppehåll kan jag tipsa om scifi.com/battlestar där man kan hitta massa gottigt! Deleted scenes, men också mina favoriter, Podcasts som är ämnade att lyssnas på samtidigt som man ser avsnittet för andra gången, ungefär som ett kommentatorspår till en DVD. Det är Ronald D Moore (som även har arbetat på flera Trek-projekt, bl. a. TNG) som pratar, och ibland har han eventuella medskribenter med sig. Mycket lyssningsvärt!
 7. En liten teaser: det planeras att det ska hållas en Star Fest i Göteborg någon gång under hösten eller vintern .. håll utkik på trekkers.se !
 8. Kolla http://www.trekkers.se startsidan så finns det en söt bild med en nalle iklädd enterprise-uniform, och jag kan intyga att den är väldigt kramgo! Sist jag kollade in dom va det rea också! Har för mig att jag räknade på ca 150 spänn inklusive frakt.
 9. Wheee va roligt vi hade! Eller vad tycker ni som va där?
 10. Jag känner att jag nog är lite skyldig till att en del uppfattar det här forumet som strängt och jobbigt, men jag håller med varenda ord som mina kollegor Jocke och Peter skrivit i föregående inlägg. Ett litet erkännande också, jag hade stora problem med ett 'Ten Forward' där man skulle få prata helt fritt, men nu när det finns och fungerar så fint som det gör så tycker jag att det är jättebra.
 11. Hehe, många olika åsikter. Jag är inbiten synthare och lyssnar inte på mycket som inte är framtaget på en laptop, men schlagerfinalen är liksom obligatorisk, jag älskar det! Svenska uttagningarna har blivit lite sämre nu när de sprider ut det, det blir liksom lite hattigt med en massa deltävlingar. Men det är roligt att många fler kan vara med. Jag fick en ny favorit i Pay TV - Trendy Discoteque (som faktiskt fått en del framgångar på dansgolven i våras) förra festivalen. I EM-finalen tycker jag att Lena rockade svetten ur hela lokalen och borde vunnit stort! Men ack, trenderna var mot Svensk snäll-pop i år.
 12. Livet efter studenten ja .. det är ju då allt börjar. Jag har haft alla möjliga konstiga småjobb (jobbar fortfarande kvar på TNS Gallup med UNDO_2000 och Enemix ) och har läst 2 år på universitetet. Och där har jag många år kvar. Min student var solig, men jag letade i typ en halvtimme efter mina släktingar som hade gått och gömt sig.
 13. Det är ju precis som med SJ det här med västtrafik. Från början var ju Statens Järnvägar kraftigt subventionerade av kommunen för att kunna se till att alla Svenskar skulle kunna ta sig till hela landet, och de byggde ut ett stort tågnät. Det heter fortfarande SJ men har helt andra förutsättningar, man får inte alls lika mycket pengar från staten och får klara sig på en idé om privatisering och måste se till att resenärerna betalar sina kuponger för att kunna ge personalen lön. Förutom förare till en himla massa dyra tåg har de ett jätte-nät av tågräls som till största delen skapades när de fick massor med pengar av staten, som de nu inte har råd att underhålla utan att ta ut hutlösa priser av biljettköparna.
 14. Underligt hur man kan tycka så olika, jag tyckte att avsnittet blev väldigt bra just för att slutet tog en vändning man inte hade räknat med att en amerikansk TV-serie skulle göra. Att den plikt-trogna (om än komplicerade) karaktären väljer terroristernas sida! Grymt snyggt inlindat också, man förstår hennes val till 100%. Synd bara att USA har blivit ett så otryggt land i allt vad politik heter, att de aldrig skulle våga göra en liknande vändning i Enterprise.
 15. Och vad intresserar det oss? Skriv då VARFÖR du inte sett dem, om du nu har nån anledning, annars blir ditt inlägg ganska irrelevant och städas bort ;)
×
×
 • Create New...