Jump to content

Miss Chakotay

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miss Chakotay

 1. Hejsan! Jag bara undrar om det kommer bli något mellan Jonathan och någon i bestättningen. Lite kärlek skulle vara kul! Kram :P
 2. Serien spelades (spelas) in efter Voyager, men utspelar sig innan TOS, vilket medför att den även utspelar sig före Voyager Tack för ditt svar men eftersom jag inte är speciellt inne i Star trek så vet inte jag vad TOS står för? Vill du förklara även det? Kram
 3. Hejsan! Det var ett tag sedan jag var inne här. Jag skulle bara säga att Enterprise är ganska bra men Voyager var bättre. Fast Enterprise börjar arta sig. Jag skulle gärna vilja ha en förklaring i vilken tidsperiod enterprise förhåller sig gentemot Voyager. Jag är inte riktigt med. Men den här serie spelades in efter voyager väl? Tacksam för en förklaring. Kramar P.S Archer är snygg D.S :lol:
 4. Åh det var det underbaraste, vackraste, härligaste, mysigaste avsnitt på länge.... Kunde inte dom inte bli kära i verkligheten!! Kommer det inte vara något mera sånt här på de resterande avsnitten? Mera Chakotay!!!!
 5. Ja helst skulle den ju bara handla om J/C...nej inte riktigt men jag vill ha Chakotay som kapten! Man allvarligt talat två säsonger till med voyager vore trevligt. Men de måste ju inte vara lost in space då...
 6. Kapten Kirk såklart...han är så kul!
 7. Chakotay såklart...fast egentligen är spock bäst men nu så är det så att Chakotay är snyggast så det blir det en upp i det blå röst! Men alla som skriver att han är en mes :arg: Är han ju INTE, men han får alldeles för lite plats i serien förstås.
 8. Hejsan! Åh det var längesen jag var här sist..kul att vara tillbaka. Härligt med avsnitt med mycket Chakotay i!!! Jag ser fram emot det avsnittet när Seven har en romans med honom! Förresten den här siten här så snygg!! Kram Carina.
 9. Tack så mycket för alla svar!! Nu fattar jag lite mera! P.S Spock är ju bara bäst D.S
 10. Hejsan. Jag har tittat på dom långfilmslånga avsnitten av Star Trek som gick på femman med Kirk, Spock och co. Var det de första filmerna eller fanns det en serie innan dom? Sen undrar jag vad som kom efter dom filmerna? Var det Voyager som tog vid sedan? Och var i ordningen kommer filmen "First contact" in? Träffade inte Voyager på Borgerna för första gången i Deltakvadranten? Sen finns det ju Star Trek the next generation också väl? Snälla bringa ordning i detta och hjälp mig med vilka serier och filmer som har gjorts och i vilken ordning de kommer. Tack på förhand. Carina.
 11. Oj oj vilket underbart slut det var på Arkiv X. Nu måste ni väl ändå fått svar på vem som är pappan? Jag smälte i sista scenen. "Vi vet ju båda sanningen" Kramisar. :P
 12. ??? Spirit Folk...nej tänkte att det har kan nog bli ett roligt avsnitt, det var det ju inte! Lite väl osannolikt att alla bara accepterar att de är från rymden!! Och varför är inte Chakotay och Belanna med i Fair Haven? Tråkigt.... Nej nu får den här säsongen ta och rycka upp sig.
 13. Hejsan svejsan! Avsnittet igår (26/5) var rätt slätstruket tycker jag! Det är inga höjdar avsnitt nuförtiden, eller har jag fel? Mera av Chakotay tack!!
 14. Jaha då fick doktorn all uppmärksamhet som vanligt!!! När ska Chakotay få vara med lite mera, eller mycket mera? När ska han få vara huvudpersonen egentligen? Jag väntar...
 15. Skulle vara trevligt att diskutera Arkiv X även på denna sida? Går det för sig? Kram Carina.
 16. Hejsan! Blink of an eye var bra när jag fick fundera lite. Men det var rätt B att man inte fick se Doktorns liv på planeten! Kram :sigh:
 17. Gårdagens avsnitt(fair haven) var välganska bra, men jag hade gärna sett ett annat scenario förstås. Om man kunde placerat Chakotay i rollen som bartendern istället!!! Tänk om man kunde göra om en man efter sina egna behov, ja kanske inte allt men vissa småsaker så att han blev nästan perfekt. Skulle vilja ha det så? ;)
 18. Nej inte är det ofta. Men en gång har jag fått som jag velat. I Sunset Beach. Meg och Ben. Men det hör ju inte hemma här! Jag är ett stortfan till Sunset Beach har sett från början till slutet synd att det var sista avsnittet av båda serierna den här veckan.. Det var ju egentligen sista avsnittet av halva säsongen av Dark Angel... Jag tycker att Zack var snygg... undra vad som hände med honom.. Jag gillar också SB men har inte sett hela serien. Men nu får jag ju chansen när det börjar om från allra första avsnittet. Jag har inte sett dom. Inte i mitten heller. Kram
 19. Nej inte är det ofta. Men en gång har jag fått som jag velat. I Sunset Beach. Meg och Ben. Men det hör ju inte hemma här!
 20. Det här var kul . En topplista. Jag älskar listor. Då ska vi se om jag kan göra en också. Man ska inte blanda in snygghet här va? 1. Doktorn 2. Seven 3. Chakotay 4. Tom Paris 5. Be'lanna 6. Janeway 7. Tuvok 8. Harry 9. Neelix Så där, jag tror inte att jag glömde någon av de som är med nu.
 21. :P Ja du Ella, nu har vi samma smak igen. Logan är väldigt snygg. Hoppas de får ihop det, han och Max. Men det är väl som i alla andra serier det blir väl inte som jag vill. Kram
 22. :sigh: Jag undrar lite vad de avnsitten kommer handla om utan att avslöja för mycket då. Kram
 23. I want to be the boss! Jag skulle vilja vara Janeway och få bestämma och flirta lite med chakotay också förstås! ;)
 24. Hej. Jag vet inte om det här är rätt ställe att ta upp frågan på? Men jag tycker det är kul när alla huvudpersoner är på holodäck och "leker" Jag vet inte vad avsnittet hette men då blev Tom och Harry fast i "Kapten Proton" Sen kom Janeway och hjälpte till. Sen vet jag inte om de var på holdäck men de är i Tyskland (?) under krigstiden, kan vara Frankrike också. Där är ju alla med och spelar en helt annan roll i en helt annan miljö. Sånt tycker jag är bra! Så jag undrar om det kommer flera såna avsnitt långre fram i serien? Tacksam för svar. Kram -------------------------- "Better safe than assimilated"
 25. Varför gör de så mot Robert B för? Varför kan inte han få lika mycket utrymme och utveckling av karaktären som de andra. Fast Janewaykaraktären har väl inte heller utvecklas speciellt mycket. Men Doktorns karaktär har fått väldigt mycket utrymme tycker jag iallafall. :sly:
×
×
 • Create New...