Jump to content

Beverlycrusher94

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About Beverlycrusher94

 • Birthday 11/15/1994

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Star Trek och nintendo-spelen! Dom är bara bäst! (speciellt zelda-spelen)

  Psst! Visste du att man kan göra Vulcans i The Sims 2?

Beverlycrusher94's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. jag tycker att bynars är sämst för att dom är så jobbiga att lyssna på!
 2. Jag tog vulcans, men egentligen tycker jag att hylians har snyggast öron!
 3. En gång när jag spelade The legend of Zelda: Wind Waker, såg jag en liten skylt där det stod: wielder of the flaming arrow, when you appear etc. etc. underskrivet the seer, J.L. Picall
 4. Jag ÄLSKAR det här avsnittet det är ett av mina favoriter! (lite tråkigt att dr.Pulaski är med istället för dr.Crusher)
 5. Jag skulle helst vilja jobba på medical för att det borde ju vara där man får se mest av dom olika raserna?
 6. Hallå där allihopa! Stopp lite va? OM Janeway hade varit en SÅ usel kapten, då hade Voyager sprängts innan serien var slut! Även om hon gör ett dåligt beslut ibland, så löser det sig ändå! Så jag säger bara: hmpf! :förbannad:
 7. För några dagar sen, så spelade jag lite "The Sims 2" (jag är lite av en simmare :rodna: ) och då såg jag till min stora förvåning att man kan göra vulcans i spelet :vulcan: !Jag blev både förvånad, glad och överraskad på en gång! (självklart gjorde jag en sim som såg ut som en vulcan)
 8. Iof, om Star Trek är nördigt, då är jag också nördig, och om det säger jag: Då är jag glad över att vara nördig! (smarta inlägg allihop)
 9. Tjena moss allihopa! Dom senaste dagarna har tänkt på en sak: Är Star Trek nördigt lr inte? Skulle gärna vilja ha åsikter om det här.
 10. Jag gillade Neelix från första stund! Ja, finns det något mer att säga?
 11. Jag valde holodäck, för att där kan man ju göra vad som helst! Man kan ju tex. vara med i sin favoritbok eller vara huvudpersonen i sin favoritfilm eller designa ett rymdskepp !
 12. Jag surfade runt lite, hittade en sida som heter "burkar.nu" såg en liten ruta bara för Star Trek, blev nyfiken, såg forumet och blev medlem.
×
×
 • Create New...