Jump to content

Beverlycrusher94

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Beverlycrusher94

 1. jag tycker att bynars är sämst för att dom är så jobbiga att lyssna på!
 2. Jag tog vulcans, men egentligen tycker jag att hylians har snyggast öron!
 3. En gång när jag spelade The legend of Zelda: Wind Waker, såg jag en liten skylt där det stod: wielder of the flaming arrow, when you appear etc. etc. underskrivet the seer, J.L. Picall
 4. Jag ÄLSKAR det här avsnittet det är ett av mina favoriter! (lite tråkigt att dr.Pulaski är med istället för dr.Crusher)
 5. Jag skulle helst vilja jobba på medical för att det borde ju vara där man får se mest av dom olika raserna?
 6. Hallå där allihopa! Stopp lite va? OM Janeway hade varit en SÅ usel kapten, då hade Voyager sprängts innan serien var slut! Även om hon gör ett dåligt beslut ibland, så löser det sig ändå! Så jag säger bara: hmpf! :förbannad:
 7. För några dagar sen, så spelade jag lite "The Sims 2" (jag är lite av en simmare :rodna: ) och då såg jag till min stora förvåning att man kan göra vulcans i spelet :vulcan: !Jag blev både förvånad, glad och överraskad på en gång! (självklart gjorde jag en sim som såg ut som en vulcan)
 8. Iof, om Star Trek är nördigt, då är jag också nördig, och om det säger jag: Då är jag glad över att vara nördig! (smarta inlägg allihop)
 9. Tjena moss allihopa! Dom senaste dagarna har tänkt på en sak: Är Star Trek nördigt lr inte? Skulle gärna vilja ha åsikter om det här.
 10. Jag gillade Neelix från första stund! Ja, finns det något mer att säga?
 11. Jag valde holodäck, för att där kan man ju göra vad som helst! Man kan ju tex. vara med i sin favoritbok eller vara huvudpersonen i sin favoritfilm eller designa ett rymdskepp !
 12. Jag surfade runt lite, hittade en sida som heter "burkar.nu" såg en liten ruta bara för Star Trek, blev nyfiken, såg forumet och blev medlem.
 13. Data är mycket mer varelse än maskin! Han blev ju "van" vid Tasha Yar, och det skulle på något sätt kunna tolkas som kärlek . Om han inte hade varit mänsklig överhuvudtaget, då hade det ju varit någon sorts tråkig plåtnicklas som rullade omkring på bryggan, såklart att han är iallafall lite mänsklig! //Beverlycrusher94
 14. Jag skulle absolut inte vilja ha med mig doktorn! Det skulle inte kännas så bra att ha ett hologram med sig på ett awaymission. Dessutom är doktorn rätt så självisk, så jag säger: NEJ till doktorn på awaymission!
 15. Jag tycker absolut att det är en serie för både tjejer och killar! Jag hade inte tittat på den om det hade varit något annat!
 16. Jag har haft det lite svårt med att skaffa en avatarbild. Är det så att bilden måste godkännas innan man får ha den? (För att jag har nämligen försökt att ha bilder inom storleksgränserna ) Är det någon som vet?
 17. En sak jag inte fattar är att storleksskillnaden mellan dom 2 känslochipen är rätt så stor, om jag inte minns fel ?
 18. Tja, kanske är det rätt så självklart, men jag valde Bevelry Crusher. Jag gillar hennes sätt att hantera kritiska situationer. Vad som än händer så håller hon sig alltid "cool". Ja, jag gillar hennes stil!
 19. Det tog mindre än en minut för mig att bestämma mig. Det blev självklart Borg! :borg2: nästan alla avsnitt där dom har varit med har det blivit bra, men det bästa är nog första gången dom dyker upp! Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att välja något annat än just borg. Dom är bara för bra! (Fast jag skulle absolut inte kunna tänka mig att vara en borg usch, nej det är nog inte så många personer som faktiskt vill bli assimulerade. //Beverlycrusher94
 20. Det verkar nästan som om jag var den enda som valde säsong ett :rodna:. Jag valde den för att mitt favoritavsnitt är på den första säsongen, och det är "The naked now" , men precis därefter kommer "Brothers". Jaa, jag gillar verkligen säsong 1. (Men jag förstår inte varför nästan ingen annan har röstat på den ) //Beverlycrusher94
 21. Jag tycker att Star Trek: Voyager är bra för att den är nästan som en blanding mellan DS9 och TNG! Dem har både den där mörka, dunkla framtidsvisionen och den ljusa humorn! Det är också roligt med personlighetskontrasterna tex. Tuvok och Neelix. Så ja, det är därför JAG gillar VOY! //Bevelrycrusher94
×
×
 • Create New...