Jump to content

gillarkirk

Stjärnflotteakademin
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About gillarkirk

 • Rank
  Kadett 1:a året
 1. Iden med Universeum är riktigt bra. Å andra sidan finns det inget som hindrar att om det är ett konvent eller mässa att man tillfälligt flyttar dit (är dock en komplicerad operation om inte nån snabbt fixar en transporter). Om du Mr Centerwall vill får gärna maila ditt telefonnummer så kan vi prata vidare. MVH Stefan Mitt tidigare svar vände sig till Pela också. (Flåt). :blink:
 2. Då är amiralen varmt välkommen till gruppen. Hoppas att vi kan ha första mötet på någon kanal eller i verkligheten inom några veckor.
 3. Hej, tack för alla förslag, mail och samtal jag fått. Till att börja med skulle jag vilja klargöra att jag pratat med ett antal personer från WCT och STarTrekDB om möjligheten att göra något kul, varför vi kan bordlägga diskussionen om objekten finns. Låt mig till en början säga att min målsättning skulle vara att samla ihop det jag har * ca 50 kostymer från alla 5 serierna och merparten av filmerna * Samtliga dräkter från första avsnitten av TNG för huvudkaraktärerna * vapen/props etc från TOS fram till idag * möbler/bord interiördetaljer från samtliga serier * modeller av olika
×
×
 • Create New...