Jump to content

Kaarg of Qo'noS

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

About Kaarg of Qo'noS

 • Birthday 05/18/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Filipstad, Värmland
 • Intressen
  Star Trek. Star Wars. Allmän science fiction. Fantasy. Böcker. Klingon. Latin. Historia, speciellt militärhistoria. Dataspel. Diverse musik.

Kaarg of Qo'noS's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Jag måste ha varit 8-9, kanske 10, när jag först såg ett avsnitt av Star Trek: The Next Generation på Kanal 5. Sen visade de ju också original serien och jag var helt fast. Jag såg en hel del riktigt klassiska TOS avsnitt som t, ex "The Menagerie"
 2. Själv röstade jag Star Trek III: The Search for Spock men det är väldigt nära mellan Star Trek III och VI. Star Trek I: The Motion Picture Är en intressant film men kan vara rätt så seg då och då. Star Trek II: The Wrath of Khan Är en väldigt bra film. Bra handling, bra skådespeleri och en hel del intressant action. Star Trek III: The Search for Spock Är nog min favorit. Absolut älskar Cristopher Lloyd some Kapten Kruge. Väldigt bra skådespelare, mycket klingon scener :klingon: och väldigt intressant handling. Star Trek IV: The Voyage home Väldigt intressant handling. Skämten kan vara lite smådumma men är faktiskt kul. Star Trek V: The Final Frontier Kan vara lite seg då och då men handlingen är faktiskt bra. Star Trek VI: The Undiscovered country Är nästbäst enligt min mening. Väldigt bra handling och bra skådespelare. David Warner som spelade St. John Talbot i The Final Frontier kommer tillbaka som Chancellor Gorkon. Cristopher Plummer är bra som General Chang och än en gång visar sig Star Trek manusförfattare sin förkärlek för Shakespeare genom att lägga in en hel del Shakespeare som General Changs repliker. TaH pagh taHbe’ eller hur ;) Star Trek VII: Generations Tyckte inte den var så bra första gången jag tittade på den men den är helt okej. Kul att se William Shatner, James Doohan och Walter Koenig vara med en sista gång på NCC-1701-B's jungfruresa . Star Trek VIII: First contact Det här är en väldigt bra film. Bra stridsscener bland annat när Worf säger "Perhaps today is a good day to die?". Jag gillar dessutom Borg som fiender. Jag såg nyligen TNG avsnitten i vilka Jean-Luc Picard blir assimilerad som Locutus av Borg så jag har äntligen den referensen. Jag hade ju läst om hur han blev assimilerad men det är en annan sak att faktiskt se avsnitten. Bra handling, utmärkt skådespeleri Star Trek IX:Insurrection Är en rätt så bra film. Inte lika bra som de andra men intressant handling. Star Trek X: Nemesis Filmen är okej. Intressant men han som spelar Chinzon kunde ha varit bättre. Gillar det enorma skeppet "Scimitar". I stort sett nog den sämsta av filmerna.
 3. mmm... sitta i en jättestor salong omgiven av ett hundratal borger... och varje gång det dyker upp nån ny människa på duken säger alla i ett kör "we are borg, you will be assimilated..." hehe... hade vart kul... men kanske aningen tröttsamt... :borg2: Något i den stilen... Skapa sin hemstad och ta med borgerna på en krogrunda.. Wi are the borg Ber is resistens eller något sånt.. Vem kan motstån dom små liven Haha... Jag kan se det framför mig. En liten gullig borg som stirrar upp på dig med glänsande öga och implantat. Med pipig röst "Resistance is futile".
 4. Själv tycker jag att klingoner ser rätt så bra ut speciellt kvinnorna. Jag har Lursa och B'Etor som skrivbordsbakgrund.
 5. Jag skulle rekommendera "The Klingon Dictionary" och "Klingon for the Galactic Traveler" av Marc Okrand. Båda finns att köpa på Adlibris. Sen vet jag inte om några kurser mer än Klingon Language Institutes(www.kli.org) korrespondenskurs. Jag håller på att lära mig klingon själv.
 6. Själv så skulle jag vilja tjänstgöra under Worfs broder Kurn på Rovfågeln Hegh'ta under tronföljdskriget 2367-2368 då huset Mogh var med i striden mot huset Duras lett av Lursa och B'Etor. När det gäller Federationen så skulle jag vilja tjänstgöra under Jean-Luc Picard.
 7. Till skillnad från vissa andra så tycker jag inte Andromeda var en dålig serie. Själv så tycker jag att ska TV6 visa mer Sci-Fi så hoppas jag de visar Star Trek TOS och Voyager men DS9 skulle inte vara så dumt eftersom det var evigheter sen jag såg serien sist. I övrigt så skulle jag gärna se den klassiska Sci-Fi komedin Red Dwarf.
 8. Det säger de ju eftersom de har satt igång självförstöringsprocessen som senare avbryts. Vi ser ju NCC-1701-E i Star Trek IX: Insurrection och Star Trek X: Nemesis.
 9. nuqneH! Jag är Kaarg av Qo'noS. Jag är 22 och har varit en trekkie i åtminstone 11-12 år. Min favorit är och har alltid varit klingon imperiet. :klingon: Min favorit Star Trek serie är Star Trek: The Next Generation trots att det känns som hädelse att som Trekkie säga att jag gillar TNG mer än TOS. Mina favorit filmer är Star Trek III: The Search for Spock och Star Trek VI: The Undiscovered Country. Jag gillar qagh och 'iw HIq. Det är kul att se ett svenskt Star Trek forum. Jag hoppas på intressanta diskussioner och åsikter. Men för tillfället... Live long and prosper!
×
×
 • Create New...