Jump to content

Worf23

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Worf23

 • Birthday 01/02/1983

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Kalmar

Worf23's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Hör av dig om du vill hänga med och göra en lokal visning här i Kalmar! Vi blev inte så många nu i lördags den 28/4, men det blev ändå en visning!

 2. Jag har inte läst alla dom där böckerna, men av dom jag har läst så är mina favoriter The Klingon Dictionary och star trek cook-book... Sen så skulle jag vilja läsa star trek encyklopedia och Klingon Hamlet, dom verkar väldigt bra o intressanta..
 3. Ok,tack för tipset.. Ska hålla mina korpgluggar öppna nästa gång jag ser filmen. Vilket jag tror blir i helgen..
 4. Jag skulle vilja att tv6 visade: 1. den klassiska sci-fi serien Red dwarf(helt underbar) 2. SG1 3.Stargate:Atlantis Självklart så skulle jag önska att dom även visade DS9(det vore fantastiskt kul, eftersom det var ett tag sen jag kikade på den)
 5. Såg AVP först igår, efter att en polare tjatat på en under lång tid.. Jag tycker att den var helt ok, en 3 av 5, men den kan ju inte alls mäta sig med vare sig alien eller predator,vilka jag gillade skarpt.. Ser fram emot 2:an otroligt mycket, hoppas att dom har lyckats bättre med den..Men ska jag vara ärlig så har jag inga större förväntningar på uppföljaren..
 6. Har inte sett det, men skulle vilja..
 7. Med skägg helt klart.. Han ser äldre,mognare o mer respektingivande ut då.. Utan skägg så ser han nästan barslig ut eller i vart fall för ung.. Fast det är klart hade jag varit tjej så hade jag ju givetvis valt utan, jag menar jag skulle då inte vilja pussa någon med skägg
 8. Min röst faller på Garak, helt underbar karaktär... Hemlighetsfull och mångsidig o även lite lömsk på nåt sätt.. Andra platsen står mellan sisko och jadzia.
 9. Jag röstade på "obsidian order" pågrund av att jag får intrycket av att dom är väldigt effektiva.. o helt klart coolast.
 10. Min röst faller på picard pågrund av att: 1. Han känns mer erfaren på nåt sätt,alltså han verkar veta vad han håller på med.. 2.Han känns som en naturlig ledare.
 11. Min röst faller på voy eftersom det är serien som har fångat mig mest.. 2.DS9 3.Tng och sen kommer resten strax efter..
×
×
 • Create New...