Jump to content

Stoffe

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

About Stoffe

 • Birthday 05/26/1980

Stoffe's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Happy 30th Birthday! Någon här var väl tvungen att lägga märke till det ;) Ta till vara på den här dagen och ät massor av tårta!

  Dessvärre lär du väl aldrig läsa den här kommentaren då det var fem år sen du sist var inloggad. Oh well... Congratulations än en gång och live long and prosper!

 2. I låten till enterprise ser man för nån sekund flygplanet Spirit of St Louis, som den svensk ättade Charles Lindbergh flög till Paris med.
 3. Joe Lando, han som spelar Sully i Dr. Quinn har varit med i Star Trek IV: The Voyage Home, men vad han hade för roll där kommer jag inte ihåg.
 4. I Star Trek IV: The Voyage Home finns där en person som heter Sarek. Och just Sarek är ju en nationalpark i sverige och sen finns det ju en musikgrupp med samma namn oxå.
 5. Det varv i Göteborg som byggde det där nya ostindeifararen båten (Det man kunde se den 6 juni på TV), heter Terra Nova, samma namn hade det varvet som på 1700 talet byggde de gamla båtarna.... Nu till kopplingen: Terra Nova hette den där planeten som man skickade ditt bosättare, som sen enterprise skulle kolla efter vad som hände...
 6. Lily heter hon. Här kan man höra hur Lily och Picard pratar om Borg Här hör man hur Lily säger Definatly not swedish Ljudklippet där Stockholm nämns
 7. Här kan man vara lite patriotiska och skriva om hur Sverige nämns i Star Trek och det kanske sägs något på svenska i filmerna eller i de olika serierna också. Jag har hittat följande: I avsnittet "Dagger of the Mind" av Star Trek, orginalserien, traskar kapten James T. Kirk (William Shatner) in i transporterrummet och har följande lilla konversation med mr. Berkeley där: Kirk: "Any incoming cargo?" Berkeley: "Just one item, sir. Some research material bound for the Central Bureau of Penology at Stockholm."
 8. Reginald Barclay dyker väll knappast upp i Enterprise?!?!?!?!? men jag blir inte förvånad om han ändå nämns på nått sätt i Enterprise. Han kanske har nån gammal släkting från den tiden!!!!! Nån som vet????
 9. Hej Hopp!!!!!!!!!! Mina 3 topp favoriter i Voyer är helt klar: 1: Seven of Nine ( sexig, smart( kan man begära mer av en kvinna ;-) ) Hennes kroppsstrumpa gör henne sexig) 2: Paris ( Vågade säga emot "överheten", tycker själv att han påminner om en själv) 3: Doktorn (Har väldigt häftiga kommentaror på nästan allting!!!)
 10. Tycker inte att det är bra att man sänder Enterprise på torsdagar, då tränar jag fotboll, eller rättare sagt jag kör till fotbollen. Sen fredag är ju inte så bra tid, för då ska man ju ut och festa och festa till star trek är inte så populärt bland mina kompisar. Om inte någon har gjort ett dryckesspel på enterprise. Är där ingen som kan göra ett dryckesspel på enterprise??? Jag har inte sett något avsnitt, annars så hade jag gjort det, om där är någon som vill göra det så finns här ett dryckesspel på vänner, som man kan kolla på för att få tips.
 11. Var det inte dumt att borgerna fick tag i den nya tekniken??? Dom måste kunna, ehh, har glömt vad det her nu... ehh, jag alltså assimilera den nya tekniken, och då kan ju dom anfall jorden utan att man kan stoppa dom, innan man har hunnit göra bättre försvar.. Eller???
 12. Om en vecka är allt över!!! Känns overkligt.... Jag tyckte detta avsnittet var jättekonstigt... Dom var gamla och sjuka, det kändes inte rätt... min Starfleet besättning får inte vara gamla och sjuka, dom ska vara unga, friska och skärpta... Inte galna, döda eller gråhåriga... Jag vill inte vänta en vecka till för att få fälla nån tår, att allt är över!!!!! Funderar skarpt på att låna sista avsnittet, eller ladda ner den...
 13. Var man tvungen att skriva att Nelix kom tillbaka.. det var j****** dumt gjort... det hade vi klarat oss utan.... :arg:
 14. :tomte: Snyft snyft, vilket avsnitt detta var, så förutsägbart men ändå så sorgligt. Man blir så ledsen när nån som Neelix får ta avsked. Han har gjort endel häftiga saker under de åren som gått. Men, nu är det väll över?!?!?!? eller kommer han igen??? (nu säger ni inget, ni som redan har sett de sista avsnitten) Detta får en 5.5 av 7 från mig.. En liten parantes.. Jeri Ryan fyller år på samma dag som min pappa!!! Are you impressed??? I am impressed!!!
×
×
 • Create New...