Jump to content

Stoffe

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stoffe

 1. I låten till enterprise ser man för nån sekund flygplanet Spirit of St Louis, som den svensk ättade Charles Lindbergh flög till Paris med.
 2. Joe Lando, han som spelar Sully i Dr. Quinn har varit med i Star Trek IV: The Voyage Home, men vad han hade för roll där kommer jag inte ihåg.
 3. I Star Trek IV: The Voyage Home finns där en person som heter Sarek. Och just Sarek är ju en nationalpark i sverige och sen finns det ju en musikgrupp med samma namn oxå.
 4. Det varv i Göteborg som byggde det där nya ostindeifararen båten (Det man kunde se den 6 juni på TV), heter Terra Nova, samma namn hade det varvet som på 1700 talet byggde de gamla båtarna.... Nu till kopplingen: Terra Nova hette den där planeten som man skickade ditt bosättare, som sen enterprise skulle kolla efter vad som hände...
 5. Lily heter hon. Här kan man höra hur Lily och Picard pratar om Borg Här hör man hur Lily säger Definatly not swedish Ljudklippet där Stockholm nämns
 6. Här kan man vara lite patriotiska och skriva om hur Sverige nämns i Star Trek och det kanske sägs något på svenska i filmerna eller i de olika serierna också. Jag har hittat följande: I avsnittet "Dagger of the Mind" av Star Trek, orginalserien, traskar kapten James T. Kirk (William Shatner) in i transporterrummet och har följande lilla konversation med mr. Berkeley där: Kirk: "Any incoming cargo?" Berkeley: "Just one item, sir. Some research material bound for the Central Bureau of Penology at Stockholm."
 7. Reginald Barclay dyker väll knappast upp i Enterprise?!?!?!?!? men jag blir inte förvånad om han ändå nämns på nått sätt i Enterprise. Han kanske har nån gammal släkting från den tiden!!!!! Nån som vet????
 8. Hej Hopp!!!!!!!!!! Mina 3 topp favoriter i Voyer är helt klar: 1: Seven of Nine ( sexig, smart( kan man begära mer av en kvinna ;-) ) Hennes kroppsstrumpa gör henne sexig) 2: Paris ( Vågade säga emot "överheten", tycker själv att han påminner om en själv) 3: Doktorn (Har väldigt häftiga kommentaror på nästan allting!!!)
 9. Tycker inte att det är bra att man sänder Enterprise på torsdagar, då tränar jag fotboll, eller rättare sagt jag kör till fotbollen. Sen fredag är ju inte så bra tid, för då ska man ju ut och festa och festa till star trek är inte så populärt bland mina kompisar. Om inte någon har gjort ett dryckesspel på enterprise. Är där ingen som kan göra ett dryckesspel på enterprise??? Jag har inte sett något avsnitt, annars så hade jag gjort det, om där är någon som vill göra det så finns här ett dryckesspel på vänner, som man kan kolla på för att få tips.
 10. Var det inte dumt att borgerna fick tag i den nya tekniken??? Dom måste kunna, ehh, har glömt vad det her nu... ehh, jag alltså assimilera den nya tekniken, och då kan ju dom anfall jorden utan att man kan stoppa dom, innan man har hunnit göra bättre försvar.. Eller???
 11. Om en vecka är allt över!!! Känns overkligt.... Jag tyckte detta avsnittet var jättekonstigt... Dom var gamla och sjuka, det kändes inte rätt... min Starfleet besättning får inte vara gamla och sjuka, dom ska vara unga, friska och skärpta... Inte galna, döda eller gråhåriga... Jag vill inte vänta en vecka till för att få fälla nån tår, att allt är över!!!!! Funderar skarpt på att låna sista avsnittet, eller ladda ner den...
 12. Stoffe

  Neelix

  Var man tvungen att skriva att Nelix kom tillbaka.. det var j****** dumt gjort... det hade vi klarat oss utan.... :arg:
 13. :tomte: Snyft snyft, vilket avsnitt detta var, så förutsägbart men ändå så sorgligt. Man blir så ledsen när nån som Neelix får ta avsked. Han har gjort endel häftiga saker under de åren som gått. Men, nu är det väll över?!?!?!? eller kommer han igen??? (nu säger ni inget, ni som redan har sett de sista avsnitten) Detta får en 5.5 av 7 från mig.. En liten parantes.. Jeri Ryan fyller år på samma dag som min pappa!!! Are you impressed??? I am impressed!!!
 14. Har inte Klingon tjejer mens??? Jag menar man borde välll märka om det var nått konstigt om man inte haft mens på några månader, även om man var en klingon. Eller halv klingon som B'Elanna är?!?!? Rätta mig gärna om jag har fel!!!!
 15. Jag tyckte att detta avsnittet hade vissa samband till Terminator.. De är ju förvisso robotar, men de är medvetna om sin egen existens.. Och dom ville ingen att de skulle få finnas... i alla fall i ettan.
 16. Just nu är Kate Mulgrew med i serien Cheer, eller som den heter på svenska Skål (går på kanal 5). Hon spelar bara en liten roll. Hon är en kongsessledamot som ska bli omvald, och hon blir utfrågad på baren. Serien pågår fortfarande men det verkar som om hon ska gå ut med Sam Malone (han som äger stället).
 17. Okey, jag ger mig lite på Q, han är väll mer som ett bortskämt barn då, så som "Gul Tahel" beskrev honom...
 18. Jag tycker Q är rätt ond, men det är jag kanske ensam om.... Han skiljer sig från dom andra....
 19. Jag tycker mitt jobb är väldigt trekkigt, för jag är undersköterska och har läst till akutsjukdomar, såsom bränskador, och vad har dom allra flesta som blir skadade på voyager, jo bränskador...
 20. Här är några 47or till!!! :sigh: Kes född 2370 70-23=47 Chakotay Hans service nummer är 47-alpha-612 Kim tog sin examen stardate 47918 Seven of nine Födelseort= Tendera Colony SD 25479 (kolla in de två sista siffrorna i 25479!!! en sjua och en nia, seven of nine!!!! en slump eller??)
 21. Kanske lite långsökt, men ändå... Seven of Nine, blir 47!! 7x9=63 7+9=16 63-16=47 (har skrivit detta en gång innan, men det forumet blev stängt så jag skriver detta i det rätta forumet)
 22. Kanske lite långsökt, men ändå... Seven of Nine, blir 47!! 7x9=63 7+9=16 63-16=47 en slump???
 23. Säger bara Flash Gordon Conquers the Universe
 24. Avsnittet var helt ok....Lite segt mitt i, men annars var det bra... Synd att man inte fick reda på mer om Alice...
×
×
 • Create New...