Jump to content

Sir Legolas

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About Sir Legolas

 • Birthday 01/19/1982

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.geocities.com/sweetycow82/

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Falun
 • Intressen
  Om någon vill veta något om mig så får ni fråga mig eller hitta svaren någon annanstans...

Sir Legolas's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. jo jag föredrar enterprise framför TNG men jag ahr inget emot någon av någon serie. min favvo karaktär är nog Trip, men jag gillar Hoshi, Reed ochMayweather mycket också. jag måste säga att Mayweather har för få avsnitt, han borde ha fler. jaså du jobbar på den internationella rymdstationen (ISS), jag som trodde att fuglesang var förste svensk dit. nää jag skoja bara :lol: men vad står ditt ISS för egentligen? Hehehe. Jo, det vore verkligen något. Jag jobbar på ISS Facility Services och har ingen aning om vad det står för. Det heter bara så tydligen.
 2. Jag jobbar som lokalvårdare på ISS. Hoppas verkligen på att hitta ett roligare jobb inom den närmaste framtiden.
 3. Bashir skulle jag gärna bli behandlad. Han har varit min favorit länge. Annars vore det inte helt fel att träffa Bones om man blev sjuk.
 4. Eftersom absoluta favoriten inte fanns med (Bashir) så fick det bli nr 2 Dukat.
 5. Jag håller på att läsa Eragon och ska sen läsa uppföljaren Eldest. Ska snart även läsa nya Harry Potter-boken som jag har bokat.
 6. Jag lyssnar på nästan all musik, men mest blir det Linkin Park, Korn, CKY, Gnarkill och HIM.
 7. Vad sägs om att kombinera alla dom till en enda knäpp röra? Hehehe!!! Jag har skrivit en fanfiction som har med CSI, CSI NY och Prison Break karaktärer, men jag har inte riktigt kommit på någon där man får in några från DS9 också.
 8. Jag har sett alla avsnitt som tv3 visat och tycker att serien är ok. Den blev mycket bättre efter att Prue försvann då jag aldrig gillade henne.
 9. Jag skriver mycket. Mest fanfictions baserade på Star Trek DS9, CSI NY, CSI och Prison Break, men även egna berättelser. Det är roligt och kreativt samtidigt som det hjälper mig med engelskan och med min dyslexi.
 10. Boken är helt suverän, men filmen kom inte ens i närheten av bokens klass. Manuset var alldeles för mycket ändrat från boken för att jag skulle kunna tycka om den.
 11. Jag är ateist. Jag tror inte på guds existens
 12. Jag tycker att DS9 är bäst. Den har bäst handling, intressantaste karaktärerna osv.
 13. Jag hade verkligen svårt att sluta skratta när jag såg den. En helt suverän film som jag verkligen rekomenderar.
 14. Jag tycker inte att Star Trek är nördigt, men fansen kan vara det. När Star Trek tar över ens liv och så vidare så blir det nördigt, men om man ser det som det är: Ett TV-fenomen, så är det inte speciellt nördigt
 15. Har pratat med dem på Falun stadsbibliotek om att fjärrlåna boken: The Klingon dictionary : English-Klingon, Klingon-English av Marc Okrand då de inte vill köpa in den. Både Kungälv och Stockholm har den på sina bibliotek.
×
×
 • Create New...