Jump to content

Sir Legolas

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sir Legolas

 1. jo jag föredrar enterprise framför TNG men jag ahr inget emot någon av någon serie. min favvo karaktär är nog Trip, men jag gillar Hoshi, Reed ochMayweather mycket också. jag måste säga att Mayweather har för få avsnitt, han borde ha fler. jaså du jobbar på den internationella rymdstationen (ISS), jag som trodde att fuglesang var förste svensk dit. nää jag skoja bara :lol: men vad står ditt ISS för egentligen? Hehehe. Jo, det vore verkligen något. Jag jobbar på ISS Facility Services och har ingen aning om vad det står för. Det heter bara så tydligen.
 2. Jag jobbar som lokalvårdare på ISS. Hoppas verkligen på att hitta ett roligare jobb inom den närmaste framtiden.
 3. Bashir skulle jag gärna bli behandlad. Han har varit min favorit länge. Annars vore det inte helt fel att träffa Bones om man blev sjuk.
 4. Eftersom absoluta favoriten inte fanns med (Bashir) så fick det bli nr 2 Dukat.
 5. Jag håller på att läsa Eragon och ska sen läsa uppföljaren Eldest. Ska snart även läsa nya Harry Potter-boken som jag har bokat.
 6. Jag lyssnar på nästan all musik, men mest blir det Linkin Park, Korn, CKY, Gnarkill och HIM.
 7. Vad sägs om att kombinera alla dom till en enda knäpp röra? Hehehe!!! Jag har skrivit en fanfiction som har med CSI, CSI NY och Prison Break karaktärer, men jag har inte riktigt kommit på någon där man får in några från DS9 också.
 8. Jag har sett alla avsnitt som tv3 visat och tycker att serien är ok. Den blev mycket bättre efter att Prue försvann då jag aldrig gillade henne.
 9. Jag skriver mycket. Mest fanfictions baserade på Star Trek DS9, CSI NY, CSI och Prison Break, men även egna berättelser. Det är roligt och kreativt samtidigt som det hjälper mig med engelskan och med min dyslexi.
 10. Boken är helt suverän, men filmen kom inte ens i närheten av bokens klass. Manuset var alldeles för mycket ändrat från boken för att jag skulle kunna tycka om den.
 11. Jag är ateist. Jag tror inte på guds existens
 12. Jag tycker att DS9 är bäst. Den har bäst handling, intressantaste karaktärerna osv.
 13. Jag hade verkligen svårt att sluta skratta när jag såg den. En helt suverän film som jag verkligen rekomenderar.
 14. Jag tycker inte att Star Trek är nördigt, men fansen kan vara det. När Star Trek tar över ens liv och så vidare så blir det nördigt, men om man ser det som det är: Ett TV-fenomen, så är det inte speciellt nördigt
 15. Har pratat med dem på Falun stadsbibliotek om att fjärrlåna boken: The Klingon dictionary : English-Klingon, Klingon-English av Marc Okrand då de inte vill köpa in den. Både Kungälv och Stockholm har den på sina bibliotek.
 16. Det var svårt. Det var så få alternativ. La min röst på annan. PS: George Lucas har själv sagt i en intervju att Star Wars är fantasy.
 17. Jag hade ett tag en bild på klingonloggan, men jag tröttnade på den och har inte kunnat hitta någon riktigt snygg Star Trek-bild, så därför har jag en tecknad bild på T-Bag från Prison Break tillsvidare.
 18. Är Jeri ryan med eller står hon bakom serien? J. Hon är med i serien.
 19. Jag röstade på Cardassians. De har varit mina favoriter sen jag såg DS9 för första gången och kommer troligen vara mina favoriter för alltid.
 20. Det har jag faktiskt aldrig hör talas om. Vad för typ av spel är det och vad går det ut på? Actionäventyr som utspelar sig efter händelserna i filmen Star Trek: Insurrection. Du är menig Sovok, en människa som uppfostrats av Vulcans, och har blivit beordrad att hjälpa Picard när han utforskar ruinerna efter en sedan länge utdöd civilisation. Läs mer på http://www.startrek.com/startrek/view/gami...rticle/497.html
 21. Jag har sett bilder från massor av Star Trek-spel, men har bara spelat ett: Star Trek: Hidden Evil och det är inte speciellt bra gjort eller roligt att spela.
 22. I vanliga fall är jag emot skägg och mustasch, men Riker passar mycket bättre i sitt skägg än utan det.
 23. Vad tycker du är dåligt i manuset. Själv tycker jag att det är en mycket bra ide, mötet med en "varelse" av helt annan kunskap och teknologi är helt suverän. Här möter Enterprise bestättning verkligen det okända, och kastar sig djärvt in i dess gap. Är det avsaknaden av strid mellan skepp som är tråkigt eller är det att filmen utspelar sig endast på Enterprise och i V´Ger? Sedan tycker jag slutet är väldigt smart uträknat. En typ av irroni att mäniskans törst efter kunskap kommer tillbaka och är så mycket mer än sin skapare att den ser oss som ett virus, en infektion. Jag tycker att filmen är för lång, har ett segt tempo och Stephen Collins karraktär är jobbig. Filmen saknar all charm som serien har och jag får intrycket att till och med skådespelarna inte vill vara där. Karraktärerna liknar inte dem i TOS fast det är samma skådespelare. Filmen skulle kunnat bli bättre med lite mer tempo och glöd och om den hade kortats ner något. Om Stephen Collins hade byts ut mot någon som kan agera så hade det säkert också hjälpt. Det enda bra i hela filmen är just "varelsen" Idén i manuset är det inget fel på, men som sagt det det känns inte som Star Trek.
 24. Jag tycker att nästan alla filmerna är bra, men Star Trek IV: Voyage home är helt klart bäst. Den är rolig och har ett bra manus. Star Trek I: The Motion Picture tycker jag däremot inte om. Den är alldeles för seg, har trågigt manus och flera av skådespelarna gör ett dåligt jobb.
 25. Jag skulle vilja vara en Cardassian av ranken Glinn. Valde just Glinn för att jag inte gillar inte att ha så mycket ansvar.
×
×
 • Create New...