Jump to content

Nakh

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About Nakh

 • Birthday 03/17/1977

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Karlstad

Nakh's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. det är rätt, han fick inte sova ordentligt
 2. "keep your shirt on" liutenant, your equipment will be here in the morning. är det jag minns commander shrans tacksamhetsskuld till archer gör att han får problem med en sak, vikken då?
 3. Sirella har jag för mig? Vad för slags aktivitet ägnar sig Kirk åt när Picard träffar honom i Generations?
 4. Opaka? Ställer en ny fråga om jag har rätt: Quark har både gift och skiljt sig i DS9, vad heter frun/exfrun?
 5. Brunt, FCA! Helt klart en favorit. Gillar Jeffrey Combs som gör den rollen och flertalet andra i Star Trek.
 6. Nakh

  Filmtips

  Synecdoche New York såg jag nyligen. Regidebut av Charlie Kaufman. Väldigt bra. Mycket att hålla koll på och tänka efter kände jag..
 7. Varje dag för min del. Mår mycket bra i huvet av att ta ut mig ordentligt varje dag, sover gott av det och det känns skönt för kroppen...
 8. Jag läser Lovecraft. Har ju kommit lite nyöversättningar till svenska nu på senare tid. Läser just nu Fasansfulla händelser i Dunwich och andra noveller. Mycket trevligt.
 9. Varför det? Motivera så kanske vi kan svara- Lore stängs ju av i TNG-serien, av Data. Ja det känns ju som ett naturligt samtalsämne i sammanhanget...man hittar ytterligare en av dr Soongs androider...och eftersom Data och Lore är de enda man känt till innan så kände jag att Lores namn kanske borde dykt upp i dialogen..
 10. Jo kanske, jag minns inte riktigt om det finns någonting om när Chekov dyker upp i säsong 2..länge sen jag såg TOS..
 11. Jag har funderat på varför inte Lore tas upp i Star Trek Nemesis. Borde inte det varit naturligt?
 12. Men inte någon som utspelar sig på 2500- 2600-talen.. Spännande ny teknisk utveckling, hur går det för federationen? Starfleet? osv Lite kan man kanske göra av det..
 13. Vet inte om jag minns rätt nu, men i TOS avsnittet Space Seed när Enterprise för första gången träffar på Khan så är inte Chekov med. I filmen Wrath of Khan verkar dock Chekov minnas mötet med Khan..
 14. En serie som utspelar sig efter TNG, DS9 och Voyager. En ny next generation kanske :)TNNG.. nästnästa generationen ;)
 15. Captain Kirk i TOS season 1 är ju väldigt läcker /Håkan Redigerad enligt forumregler. /Ricochet
×
×
 • Create New...