Jump to content

Turambar

Stjärnflottan
 • Posts

  729
 • Joined

 • Last visited

Turambar's Achievements

Kommendörkapten

Kommendörkapten (9/15)

0

Reputation

 1. Annars är Kaspersky ett av dom bättre antivirus programmen på marknaden. Hemsidan är typ kasperskylabs.com eller nåt i den stilen..
 2. Sweclockers funktion är helt annorlunda. Saken är den att det _går inte_ att skriva två inlägg i rad, även om man väntar i flera timmar. Det är alltså ingen flood control, för du kan skriva i andra ämnen, man kan bara inte skriva i samma ämne två gånger i rad.
 3. Turambar

  Härskarringen

  scenerna med Arwen för som sagt inte heller filmen framåt, och dom är inte heller med i boken. Ska man filmatisera en bok så ska man.. Mer Bombadill åt folket!
 4. Annars finns ju stora fina sweclockers.com också
 5. Testa på piratbyråns forum istället. piratbyran.org är adressen, eller gå in på deras chatt #piratbyran.org @ EfNet
 6. Turambar

  Boktips

  Minne, Sorg och Törne av Tad Williams. Tror det är uppemot 12 böcker totalt. Drakväktare av Andreas Roman. Trilogi. orkar inte beskriva dom just nu.. men båda två är riktigt bra..
 7. Frågan är om det hjälper något i sökandet, eller om det bara är en "kul grej". Det finns företag och organisationer med bra mycket fler datorer som skulle nog kunna analysera utomjordniskt liv mycket snabbare, tex. NASA (och kanske NSA.. dom har datorer iaf )
 8. Serien är mycket bättre ja.. Och filmen var la ok.. en film man kollar på, kollar kanske en andra gång.. men inte mer..
 9. Saxxat från maillistan svenska trekkers: (Alla andra ämnen om SVT och ENT är stängda, så jag skrev här...)
 10. men många gillar ju även andra filmer, eller hur?
 11. Frågan är om man i så fall inte ska diskutera all film där. Det finns inte mer likheter mellan fantasy och SF än vad det finns mellan nån annan genre och SF...
 12. men reggad den, grupp och medlemsnummer är rätt meningslösa egentligen.. hur ofta kollar ni på det? speciellt medlem # och grupp är totalt meningslösa.. eftersom forumledare/admins ändå har en titel.. och resten. dom är ändå i samma grupp.. (eller flera mkt lika grupper)
 13. Det gör det inte.. kanske nån skum kanal man kan få in med box.. men ingen vanlig analog eller parabol kanal..
 14. Vilket Ob system då? Det som används i Eon eller nåt annat?
×
×
 • Create New...