Jump to content

Turambar

Stjärnflottan
 • Content Count

  729
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Turambar

 1. Annars är Kaspersky ett av dom bättre antivirus programmen på marknaden. Hemsidan är typ kasperskylabs.com eller nåt i den stilen..
 2. Sweclockers funktion är helt annorlunda. Saken är den att det _går inte_ att skriva två inlägg i rad, även om man väntar i flera timmar. Det är alltså ingen flood control, för du kan skriva i andra ämnen, man kan bara inte skriva i samma ämne två gånger i rad.
 3. Turambar

  Härskarringen

  scenerna med Arwen för som sagt inte heller filmen framåt, och dom är inte heller med i boken. Ska man filmatisera en bok så ska man.. Mer Bombadill åt folket!
 4. Annars finns ju stora fina sweclockers.com också
 5. Testa på piratbyråns forum istället. piratbyran.org är adressen, eller gå in på deras chatt #piratbyran.org @ EfNet
 6. Turambar

  Boktips

  Minne, Sorg och Törne av Tad Williams. Tror det är uppemot 12 böcker totalt. Drakväktare av Andreas Roman. Trilogi. orkar inte beskriva dom just nu.. men båda två är riktigt bra..
 7. Frågan är om det hjälper något i sökandet, eller om det bara är en "kul grej". Det finns företag och organisationer med bra mycket fler datorer som skulle nog kunna analysera utomjordniskt liv mycket snabbare, tex. NASA (och kanske NSA.. dom har datorer iaf )
 8. Serien är mycket bättre ja.. Och filmen var la ok.. en film man kollar på, kollar kanske en andra gång.. men inte mer..
 9. Saxxat från maillistan svenska trekkers: (Alla andra ämnen om SVT och ENT är stängda, så jag skrev här...)
 10. men många gillar ju även andra filmer, eller hur?
 11. Frågan är om man i så fall inte ska diskutera all film där. Det finns inte mer likheter mellan fantasy och SF än vad det finns mellan nån annan genre och SF...
 12. men reggad den, grupp och medlemsnummer är rätt meningslösa egentligen.. hur ofta kollar ni på det? speciellt medlem # och grupp är totalt meningslösa.. eftersom forumledare/admins ändå har en titel.. och resten. dom är ändå i samma grupp.. (eller flera mkt lika grupper)
 13. Det gör det inte.. kanske nån skum kanal man kan få in med box.. men ingen vanlig analog eller parabol kanal..
 14. Vilket Ob system då? Det som används i Eon eller nåt annat?
 15. En ide skulle då vara att dom istället första gången spelade folk som aldrig vart på ett skepp innan, folk som kanske inte visste särskilt mycket om Star Fleet och deras historia, eftersom det skulle vara naturligt att lära spelarna samtidigt som karaktärerna. Lata jordiska ungdomar som var (är?) medlem i någon suspekt sekt kanske? Då har man istället frågan om hur dom skulle komma att hamna på ett skepp/rymdstation/whatever-äventyret-utspelar-sig-på, men det skulle man kanske kunna lösa med att någon släkting till RP är på skeppet/rymdstationen och dom kom dit för att hälsa på, kanske som
 16. kommer med en del citat från The Hitch Hikers Guide to the Galaxy: Arthur "Arthur felt happy. He was terribly pleased that the day was for once working out so much according to plan. Only twenty minutes ago he had decided he would go mad, and now here he was already chasing a Chesterfield sofa across the fields of prehistoric Earth." "He lay, panting heavily in the wet air, and tried feeling bits of himself to see where he might be hurt. Wherever he touched himself, he encountered a pain. After a short while he worked out that this was because it was his hand that was hurting." Ford
 17. Jag tolkar din fråga som om Futurama har haft Star Trek inslag, och ja, det har det. Tex. avsnittet "Were no fan has gone before" är väääldigt mycket Star Trek influerat och introt till första avsnittet.. Det förekommer även star trek referenser i stort sett varenda avsnitt...
 18. säg inte det, holodecket drar extremt mycket ström...
 19. kanske inte riktigt rätt diskussion, men det fanns ingen som var mer lämplig och jag ville inte starta en ny... Vad heter den låt som spelas i slutet av RotJ, där när man ser massa folk fira att Imperiet har försvunnit? Och vem har skrivit den?
 20. Jag sa inte att det du såg var en sattelit, jag pratade bara allmänt...
 21. Ett UFO är ju något flygande som man inte kan identifiera, så länge man inte kan identifiera det så är det ju ett UFO, sen om det är ett utomjordiskt skepp eller om det är en sattelit eller liknande kan man ju diskutera...
 22. den kommer 2005... mer info på IMDB
 23. jag skulle nog vilja vara Data. mkr praktiskt att vara en android.. eller Worf, han är ju klingon.. fast Data lär sig ju allt så extremt fort, slipper man plugga..
×
×
 • Create New...