Jump to content

Jean-Luc

Stjärnflottan
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jean-Luc

 1. Vart lite förvånad när jag inte hittade nått om det här på startrekdb så måsta bara länka: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2966143.ab Spännande när till astronauter berättar om att det finns liv i rymden OCH att de har besökt jorden ett flertal gånger. Själv hör jag till en av dom som tror att Usa vet om liv i rymden, men mörkar det. Men vad tror ni om detta? En virrig gubbe som vill ha uppmärksamhet eller en gammal man som vill att sanningen kommer fram? Tänk er, TÄNK om år 2008 skulle vara året då människan fick veta att dom inte är ensamma...?
 2. Hehe vad söker du med? En tricorder? Till priset av 1995:- http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php...s&&ref=
 3. Var har du sett den boxen? Låter vansinigt billigt. På discshop hade dom den förut åtminstonde vet jag
 4. Kan det inte lika bra vara nå kristaller som flyttat på sig eller något liknande? Varför sku det måsta vara Is? Annars är det bara jag som sett för mycket ST. :lol:
 5. Ååhå. Hur kommer de sig att dom visar den på vanliga 4an och inte på Sci-fi? Obs, Jag klagar ABSOLUT inte, jag undrar bara.
 6. Jean-Luc

  Wrestling

  Men det är väldigt svårt att få tittare intresserade när dom inte visar galorna. Dom visar ju bara "vanliga" avsnitten som dessutom är 3 veckor efter. Det är ju dom vanliga avsnitten som ska bygga upp till galorna, men om man inte kan se dem så är det inte intressant att följa med. Dessutom kortade tv6 ner avsnitten med 1/3 del av programets tid. :arg:
 7. Jean-Luc

  Next

  Har sett den, det är faktis en helt sevärd film, och Nicolas Cage gör sig verkligen bra i huvudrollen. Tyvärr är det lite en sånn film att ha man sett den en gång så vill man inte se den på länge.
 8. Det låter rätt spännande faktis, såg en dokumentär för int så länge sen om nå påstådda ufon som sku flugit ovanför brittiska millitärflygfält för sisådär 10 år sedan. Det var int nå flyg i farten den kvällen i närheten av ovannämnda flygfält, och ett flertal militärer och metrologer(!?) på jobb där den kvällen, som hade sett några flygande föremål cirkla omkring runt flygfältet på ca 100 meters höjd. Och sedan försvunnigt i "warp fart" om jag får uttrycka det själv. Det förekomm spekulationer om att militären sku testat några nya flygplan, men det förnekades. Brittiska militären hade även kontakt med amerikanska flygvapnet för att kolla ifall dom skulle haft något plan uppe i storbritanien den kvällen, vilket dom förnekade. Jag fann denna dokumentär mycket intressant iallafall, men mycket av dokumenten man fick ta del av, var censurerade och hemligstämplade eller"försvunna" så man fick ju inte all information
 9. Rätt kul tycker jag, dock kanske för att jag är ett stort fan av wrestling och WWE. Tror det spelet Smackdown vs Raw 2007 som dom spelar.
 10. Haha Är alla här tintin-fan också? Finns det någon koppling mellan Star Trek och Tintin?
 11. Nå jo. Så dåligt att man inte vet om man ska skratta eller gråta.
 12. Grattis till er som har TV4 Sci-fi... mummelmummel.. :arg: Ända startrek som man själv har möjlighet att se så är Tng på 6an för femtioelfte gången. Är det många här som har Tv4 sci-fi föresten? eller är det så att många vill ha bara, men få av oss har den?
 13. Där blev jag rädd ett tag. Våra Värsta År är genialiskt! märkligt hur en serie med näsatan samma namn kan vara så kass medan "Våra Värsta År" är så bra . Fast namnlikheten finns ju bara på svenska. "Days of our lives" och "Married with children" är inte lika lätta att förväxla. Hur kommer det sig att man översätter Days of our lives till Våra Bästa År och Married with children till Våra Värsta År? :blink:
 14. OJ OJ OJ MY MISTAKE!!!!!! Jag menade såklart Våra BÄSTA år!
 15. Ingen här som ser på "Våra värsta år" och vill erkänna det? :P Den är ju bara såååååå kass. Jag brukar ibland se på tecknat. Det mesta med Kalla Anka och Knattarna är rätt kul på sitt sätt
 16. Det hoppas då verkligen inte jag. Inte för att klaga på effekterna i dom gamla filmerna och serierna, men vill man locka nya tittare, och inte bara gamla fan, så ska man nog förlita sig på utvecklingen och nya effekter och animationer.
 17. Kan mycket väl vara så, har ganska nyligen haft lite SG-1 "maraton" :P
 18. Någon som INTE tycker att det skulle vara en bra ide är frågan tycker jag.. :P
 19. Nu väcker jag liv i denna halvdöda tråd; Råkade se lite av den tecknade filmen Atlantis (tror de e Disney som har gjort den) och lade märke till hur mycket vissa av "figurerna" påminner om Sg-1 teamet. T.ex. Huvudpersonen Milo är en exakt kopia av Daniel Jackson Vinny som Jack O'neil Sen fanns där även en Teal'c och en Sam Carter. Nån annan som s??tt den? För övrigt var filmen inte mycket till att hänga i julgranen.
 20. Håller med helt. Det börjar lukta härligt om den här filmen kan jag säga. Eller "dofta"
 21. Haha, Joo de e då Sly stallone och Sandra bullock tar på sig varsin hjälm och har "sex"
 22. Annars får man bara hoppas att nån där ute i rymden bryter mot "prime directive" och tycker att vår sorgliga lilla planet är värd att rädda.
 23. LeVar Burton och Wil Wheaton var med i WPT Hollywood home game som visades på tv nyligen. (Wpt= World Poker tour)
 24. Tillåt oss fira. Detta är ett litet steg för tv4 men ett stort steg för sci-fi! (för oss i norden då) :lol:
×
×
 • Create New...