Jump to content

simoneb

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

simoneb's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Tycker du TNG eller någon annan serie är best? Jag vill veta varför du gillar just den serien och helst också favorit person i serien. :klingon: :ferengi: :jemhadar: :borg2: :vulcan: :kazon: :borgdrottning: :cardassian: Tack Simoneb. PS Skriv gärna invändningar till andra och disskutera varför den är best. Inga svordomar tack. :arg:
 2. Men jag vill bara veta vad dom skulle vara om dom fick välja mål på karriären (mål: att få sitt drömjobb i på ett rymdsjepp t.ex).
 3. Men då kan du ju inte vara kingon om du inte har motivation till att slåss. Jaja men då är jag en fredlig klingon som inte är med i deras sånna där organisation. :klingon:
 4. Själv så skulle jag vilja vara... örlögskapten och som ras... klingon som Worf. Att jag valde örlögskapten berodde på att jag inte tycker om att ha så mycket ansvar. Jag valde klingon för jag gillar Worf, men jag tycker inte om att slåss. :klingon: Alla som läser detta var snälla och skriv vad ni skulle vilja vara. Tack Simoneb.
 5. Vill du vara en kommendör en kapten eller bara en fänrik? Jag skulle vilja veta vad just du skulle vilja vara. Jag vill också veta vilken ras du skulle vara. Skriv gärna tilllägg vad ni skulle vilja ha reda på om medlämmarna här på StarTrek databasen.l :klingon: :ferengi: :jemhadar: :borg2: :vulcan:
×
×
 • Create New...