Jump to content

ickamicka

Stjärnflottan
 • Posts

  595
 • Joined

 • Last visited

About ickamicka

 • Birthday 02/18/1983

ickamicka's Achievements

Örlogskapten

Örlogskapten (8/15)

0

Reputation

 1. första och andra filmerna var mycket bra, men den tredje var inte alls speciellt bra tycker jag. Tyvärr.
 2. Firefly är mycekt bra imo. Med risk för att bli utkastad och ratad, men jag tycker faktiskt att Firelfy är bättre än startrek. Synd bara att det enbart är en säsong och att filmen slutar så sorgligt.
 3. Orville är född den 30 Augusti 1977. Och bor i Fagersta, Falun. Han gick med på forumet den 26 aug 04.
 4. Nu har jag Freddy Kreuger, Robert Englunds autograf, så nu är jag överlycklig Den hänger på väggen brevid Andy Serkis's autograf.
 5. jag ska dit och ta robert englund, alltså Freddy Kreugers autograf (Har redan Andy Serkis aka Gollums autograf på väggen här hemma )
 6. kan man få en lite mer exakt vägbeskrivning till Möllan där vi ska vara.? Jag kommer ta pendeltåget dit från kungsbacka, men vet inte alls hur jag ska gå sen..
 7. jag har redan en bra avatar
 8. vad tråkigt inte för att jag kollat på det på länge men ändå.. Hoppas att de gör en ny serie snart
 9. Jag var i falkenberg på lan när stormen kom över oss. först blåste det så in i norden sen gick strömmen också.. Var utan ström i ca 18h, från 18tiden på lördagkväll till 12tiden på söndagmorgonen.. Men det funkade ändå satt inne i deras hus och pusslade Igår fick jag reda på att bastun hemma hos oss är helt raserad, piren var täckt med 3dm vatten och en kontainer som stod längst ute på piren nu ligger och flyter längst in i viken. Vi är ju oändligt glada för att vi fällde våra stora tallar för nåra vekcor sen så att de inte kunde välta nu! Annars har vi klarat det bra hemma..
 10. Det här var mitt första DH och det var supernajs!
 11. Jag hade en pojkvän som var trekker vi var ihop ett bra tag, det gick bra. Min nuvarande pojkvän är inte trekker men han gillar startrek endel. Och nej, han måste inte dela mitt intresse för startrek Smaken är ju som baken, delad.
 12. Nån som ska till DreamHack Winter 2004? Var ska ni sitta i så fall? Jag ska dit och sitter på rad 16, plats 24.
×
×
 • Create New...