Jump to content

Swecon 2004: Bilder


Captain Janeway
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Jag hoppas ni som har tagit bilder på SWECON vill värdera att dela med er till alla. Om ni inte tänker sälja dessa, vilket jag inte tror är värd bryet, finns det ju ingen orsak till att hålla på copyrighten genom att spärra möjligheten att lagra bilderna. Jag vet de kan lagras ändå men vill gärna har tillåtelse att göra så. Jag kan tex. inte skicka dessa bilderna till Tim Russ om jag inte får lova att lagre dessa på min maskin! :)

Bara en tanke! :) Men det är ju helt upp till var och en.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Alla mina bilder är © mig, men för privat bruk är de okej att använda. Du får sprida dem vidare till Tim. Jag tror säkert att övriga instämmer med mig om sina kort.

Ni har väl sett att antalet bilder är enorma på den listan jag gör med bl.a. bilder från Swecon. "Massor" av folk har lagt ut bilder.

Link to comment
Share on other sites

Jag tror att Tim har redan sett bilderna - eller åtminstone de flesta. Jag skickade dem e-post med länken till ditt tema, och jag vet att hans syster har laddat ner radiointervjun och att Jedda har åtminstone försökt att ladda ner rapportsändningen. De har den hela informationen som de behöver.

Link to comment
Share on other sites

Det är så roligt att se alla bilder som finns. Även mitt orange (röda på bilden) hår syntes på ett. Jag har själv lite bilder men har inte scannat in dom. finns ju så många ändå.

Var rätt kul när Tim råkade titta på mig när jag tog ett kort. Tyvärr blev konsert bilderna ,örka men ja ja.... Har ju en låt som jag spelade in på mobilen min. LOL Undrar om jag kan ladda upp den på datorn.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...