Gå till innehåll
Borg1

Vilket är det roligaste avsnittet med EMH-doktorn?

  

64 medlemmar har röstat

 1. 1.

  • Darkling
   0
  • Real Life
   2
  • Meassage in a bottle
   23
  • Living Witness
   1
  • Tinker, Tenor, Doctor, Spy
   18
  • Virtuoso
   2
  • Life Line
   6
  • Critical Care
   0
  • Body and Soul
   4
  • Author, Author
   6


Rekommenderade inlägg

Vilket avsnitt är Body and Soul?

AVSNITT 7.7

Body and Soul

Stardate 54238.3

Kim, Seven och Doktorn utforskar meteoriter i Delta Flyer i ett område där utomjordingarna hatar hologram. När utomjordingarna anfaller Delta Flyer, sökande efter hologram, så tvingas Doktorn gömma sig i Sevens implantat och tar då kontroll över hennes kropp. Berusad av att känna mänskliga känslor för första gången, så blir Doktorn besatt av att få nya fysiska erfarenheter, något som den utomjordiska kaptenen tycker är väldigt attraktivt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Ah, är det den, det är ju ett höjdaravsnitt, men kanske mera Seven-kul än Doc-kul. Vad heter avsnittet med hologrammen som flytt från Hirogens då?

Dubbelavsnitten Flesh and Blood två höjdaravsnitt.

Fast jag tycker att Life Line är det bästa avsnittet. Följt av just Flesh and Blood och Messages in a Bottle.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det var svårt att välja men detta är min lista.

1. Tinker, Tenor, Doctor, Spy

2. Message in a bottle

3. Life Line

Doktorn är en av mina personliga favoriter på Voyager. Han är rolig, varje del där doktorn har en större roll höjer standarden.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Critical Care och Body and soul har jag inte sett än så jag väntar med att rösta. Det jag tycker är bäst justnu är Author, Author. Sen är ju Renaissance Man inte heller så dåligt, men det finns ju inte med.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Min favorit bland de "roligaste" avsnitten med EMH Doktorn är Tinker, Tenor, Doctor, Spy. Det finns många andra bra avsnitt - Picardos avsnitt håller alla bra kvalitet troligen för att han är en sån bra skådespelare. På andra plats i kategorin de roligaste avsnitten kommer Message in a bottle som är underbar bl.a. på grund av interaktionen mellan de två EMH:en.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Personligen uppskattar jag Message in a bottle. Det var ,som sades innan, pga interaktionen mellan de två EMH som avgjorde det samt för att inte tala om när datorn frågade om vem de skulle skjuta på och båda svarade "The Romulans"" :D

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är ju så att Emergency Medical Hologram AK-1, den filuren, har förändrats under seriens gång. Han har ju applicerat fler och fler mänskliga sub-rutiner. Detta har gjort att jag inte tycker att han är lika rolig i slutet av serien som han var i början. I säsong ett så var han mer en "sak" för det övriga i besättningen. En sak som stängdes av när han (pratade för mycket) inte ville och inte stängdes av n??r han ville. Jag kommer ihåg en scen från första säsongen, tror jag, när övriga besättningen samrådde. Då stod han utanför en glasruta och gestekulerade och malde på och ingen hörde honom. Han såg mer och mer missnöjd ut. Det är bland det roligaste jag sett. Annars tycker jag "Message in a Bottle" är ett riktigt höjdaravsnitt. Där får han träffa sin överman EMH AK-2, det är för festligt. Där lägger jag nin röst! :)

320x240.jpg

Redigerad av OnO

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har inte sett alla avsnitt där doctorn är något av en huvudperson, men jag tror att det bara återstår "Message In A Bottle". Men än så länge tycker jag att "Tinker, Tenor, Doctor, Spy! är det roligaste! Helt klart! :) Men vem vet, det kanske ändras! men det finns ju massor av roliga avsnitt, även om de är av den mer allvaliga sorten.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Skapa nytt...