Jump to content

Intervju med Simon Pegg


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgtumme_stxi_scott_promo.jpg Simon Pegg, skådespelaren som skall ta över Montgomery Scotts roll i den kommande filmen Star Trek, har intervjuats av tidskriften Total Film. Han säger bl.a. att säkerheten är total omkring vilka som får släppa nyheter om filmen. Han skämtar om att Paramount har inplanterat en bomb i honom som skulle utlösas om han sade för mycket. Efter att Zachary Quinto hade setts på en bild vid inspelningen i oktober 2007 (se den här), blev det en total nedsläckning av allt som kunde avslöja något om filmen, ett faktum som alla science fiction-medier runtom i världen haft att klaga på. Pegg berättar vidare i samma intervju att han inte valt att göra en komisk karaktär. "jag hoppas att jag kan lugna alla och säga till dem att jag tagit mig an [rollen] med hel och fast heder gentemot originalet. (Källa)

I övrigt rapporteras att Pegg tog ett smygfoto på sig själv i uniformen, men att han kände sig så skyldig och valde att ta bort bilden från mobilen, utifall att de kanske skulle kolla den på vägen ut. (Källa)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Ah dom kör med det klasiska knepet- att bygga upp lite mystisim och hemlighetsmakeri kring filmen främst för att få folk ännu mer nyfikna. Hoppas det funkar och att även fler människor som ej är trekkers blir mer intresserade.

jo Abrams gör väl som han gjorde med Cloverfield och som han den där Night-nånting gjorde med The Happening, man vet att filmerna finns men man vet inte vad de handlar om, en stor hemligthet asså. fast nu vet vi ju att det är ST, och bara det är ju något ;)

Link to comment
Share on other sites

Jag tycker att det är rätt jobbigt när allt ska vara sådär superhemligt. Det brukar ändå inte vara något fullständigt chockerande eller överraskande med i filmen i fråga.

Men tänk om detta är ett undantag? De kanske har lyckats totalbluffa om hela grejen och det visar sig att Kirks pappa är med, och han spelas av mr. Shatner himself...? :visslar: :D

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...