Gå till innehåll

Messina säger farväl och här kan du ladda ner gratis Star Trek-bok


Nyhet

Rekommenderade inlägg

  • David Messina, som just nu är aktuell med serieversionen av filmen Star Trek har sagt på sin blogg att han med det sista numret av tidningen säger farväl till Star Trek. Han har gjort ett jättearbete, så vi får hoppas att han kommer tillbaka igen... (+)
  • Ni minns säkert att böckerna i den planerade STXI-tidslinjen skrotades (eller åtminstone skrinlades) för någon månad sedan. En av böckerna (Seek a newer world), vilken skrevs av Christopher L Bennett, har nu getts ut i en mer annorlunda form. Som en protest mot att Pocket Books stoppade hans bok har Bennett nu valt att lämna ut hela hans material med titeln What you would love, gratis för alla att ladda ned. Materialet finns på den italienska Star Trek-sajten Lirpa Uno och författaren låter hälsa att det är "under en begränsad tid". (+)
  • Unspoken truth, som kom ut i webbhandeln nu i veckan, är en bok av Margaret Wander Bonanno. Den handlar om kapten Saavik och vill ni läsa hela det första kapitlet så finns det på Pocket Books webbplats. (+)

star_trek_idw_100401.jpgseek_a_newer_world_100401.jpgunspoken_truth_100401.jpg

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ni minns säkert att böckerna i den planerade STXI-tidslinjen skrotades (eller åtminstone skrinlades) för någon månad sedan. En av böckerna (Seek a newer world), vilken skrevs av Christopher L Bennett, har nu getts ut i en mer annorlunda form. Som en protest mot att Pocket Books stoppade hans bok har Bennett nu valt att lämna ut hela hans material med titeln What you would love, gratis för alla att ladda ned. Materialet finns på den italienska Star Trek-sajten Lirpa Uno och författaren låter hälsa att det är "under en begränsad tid". (+)

Spännande start på den boken! ;)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

×
×
  • Skapa nytt...