Jump to content

Namnbyten


Recommended Posts

En sak som gör i alla fall mig lite förvirrad som relativt ny på forumet är att det vid namnbyte är fel/gamla namnet när någon citerat någon annan.

Satt och skummade trådar i DS9-avdelningen och hamnade i en tråd där MrsMorn står som trådskapare men i citatet längre ner heter hon (hon, baserat på ett inlägg) Paradox.

Jag förmodar att eftersom "nya namnet" inte spiller över i citaten är det inget som sker med automatik men det skulle hjälpa i alla fall mig om det var så. Nu var den aktuella tråden endast fyra inlägg lång men det torde finnas längre exempel.

Är det över huvudtaget möjligt?

Link to comment
Share on other sites

För att ni andra skall ha något att fråga om? :P

Jag kan bara svara för mig och jag bytte för att jag vill ha samma namn här som jag har på övriga forum som jag frekventerar. På så sätt blir det lättare att hitta mig och känna igen mig eftersom fler av ens onlinevänner besöker samma forum som mig.

Link to comment
Share on other sites

Jag led även lite av "beslutsångest" eftersom jag har bytt minst ett par gånger på samtliga forum som jag frekventerar. Inget av dom tidigare som jag hade här; ttscc och dystopi har någon anknytning till Star Trek och inte heller det användarnamn jag har nu. Kan se poängen med att ha något knutet kring det forumet kretsar kring, men samtidigt förespråkar jag något mer eget och unikt. Men, nu skall jag inte behöva byta mer. Hoppas jag. ;)

Link to comment
Share on other sites

Jag har samma namn på alla sällen förutom ett. Och det är stället jag har hängt på lägst (sedan 98) och har över 20.000 inlägg. Även om man kan ändra användarnamn där så valde jag att avstå då det användarnamnet är så inarbetat efter alla dom åren. :P

Jag förstår hur ni resonerar om inte annat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...