Jump to content

Dredd 3d floppar på bio


Nyhet
 Share

Recommended Posts

I helgen släpptes Dredd 3d med Karl Urban (McCoy) i huvudrollen som Judge Dredd på svenska biografer. Men någon succé är filmen inte. Hittills har Dredd 3d, som släpptes i många andra länder inklusive USA redan i september, bara knappt spelat in halva produktionsbudgeten på 50 miljoner dollar, skriver Boxofficemojo.com.

Filmen som sådan är dock omtyckt bland biobesökarna: Dredd 3d har ett snitt på 7,7 av 10 hos Internet Movie Database. Även amerikanska filmkritiker uppskattar filmen. På Rotten Tomatoes ger 77 procent av dem tummen upp för Dredd 3d, vilket är betydligt högre än vad Stallones version fick på 90-talet. Den gillades bara av ynka 16 procent.

Totalt har Dredd 3d spelat in 23,3 miljoner dollar fram till igår söndag den fjortonde oktober.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Handlingsmässigt så var den väl inte så mycket att hurra för. Men gillar man serien (eller en rejäl actionfilm), så blir man nog inte besviken. Själv tyckte jag den återspeglar ton, stämning och karaktärer bra i jämförelse med serien. Lite förvånad faktiskt att den inte gått bättre.

Link to comment
Share on other sites

Det görs så mycket superhjältefilmer numera att många lär inte locka mer än de största fansen av en viss serie eller genren. Jag tror det spelar in en hel del. Det måste finnas en viss mättnad hos marknaden på grund av mängden och på grund av att kraven på en bra superhjältefilm har gått upp rejält på 2000-talet. Så en hel del går nog bara när det är riktigt bra, inte bara bra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...