Gå till innehåll

Alice Eve tror att Nasa ljuger om utomjordingar


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Alice Eve tror att astronauter har sett utomjordiskt liv på sina rymdfärder, men att Nasa väljer att mörka det, skriver Aftonbladet.se baserat på uppgifter till Femalefirst.

 

Den 16 maj deltog hon tillsammans med Nasa-astronauter på den internationella rymdstationen, ISS, i en PR-chatt för rymdfart och Star Trek Into Darkness.

 

– J.J. [Abrams] ställde frågan ”har ni sett utomjordiskt liv? och svaret vi fick från Nasa-basen var så inövat att det var uppenbart att de hade sett utomjordingar, säger Alice Eve.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Är mänskligheten redo att hantera tanken på utomjordingar då?

Vad skulle hända om vi helt plötsligt fick kontakt med långväga besökare?

Skulle det ena oss i glädje över svaret på frågan om vi är ensamma i universum, och med intresse och öppenhet söka kontakt och utbyte med dem?
Eller skulle vi splittras av olika ställningstaganden och en stor misstänksamhet hos vissa?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag betvivlar att vi är ensamma i universum men med tanke på avstånd är det nog svårt att hälsa på varandra. Om vi skulle ha besökare från andra världar borde väl rätt många dra fram mobiltelefonerna och filma eller fota och det skulle vara sensationsnyheter. Förr var det nog lättare att mörka men i dagens samhälle med wikileaks, insta, fb, twitter etc skulle en sådan nyhet spridas som en löpeld.

Vi har inte teknologi för att resa till andra solsystem än och om besökare från andra planeter besöker oss får vi hoppas att vi inte blir utplånade som Amerikas indianer nästan blev.

Jag antar att du tänker på avsnittet First Contact där Riker besöker en planet som precis är på vippen att uppfinna warpmotorn. Bra avsnitt och man får sig en tankeställare hur vi skulle reagera om något sådant hände oss.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...