Gå till innehåll

Har du det som krävs för att besegra John Harrison?


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Star Trek Into Darkness kommer snart ut på DVD och Blu-Ray, och nu har en ny marknadsföringskampanj lanserats, i form av en interaktiv hemsida där man kan träna sina sinnen för att bereda sig på att ta upp kampen mot den klassiska Star Trek-skurken.

 

Spoiler-varning: HÖG - Om du mot all förmodan har lyckats undgå kunskap om John Harrisons sanna identitet är det bäst att du håller ögonen borta från den här kampanjen.

 

marketing_camp_130821.jpg

 


I samband med den nya sidan har också sex stycken olika hemsidor fått ta del av en del exklusivt material i form av konceptskissar och minidokumentärer. Dessa hemsidor har också varsin kod som man ska använda om man vill vara med och tävla om biljetter till Star Trek Into Darkness - Live in Concert i London.

 

Tyvärr är tävlingen bara öppen för deltagare från USA, men det nya materialet kan vara intressant för alla Trekkies att se:

 

 

AOL.com verkar inte ha lagt upp sin artikel än, men den lär dyka upp snart, antagligen på deras filmsida Moviefone. Om du hittar någonting så får du gärna hojta till på forumet!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...