Jump to content

Star Trek Prylar/Merchandise


NiklasHaglund
 Share

Recommended Posts

Ebay rekommenderar jag. Finns mycket prylar, det som är viktigt är att se säljarens respons, De flesta är pålitliga, för man behöver inte få många negativa respons för att mista sitt tillstånd att sälja där.

Har själv köpt Star Trek spel och muggar där, allt i prima skick. Frakten beror på säljaren, men är i huvudsak för mindre prylar 30-50kr från ebay.uk. Köper man från amerikanska Ebay så får man betala sorligt mycket i frakt, mot 80kr-100kr... Desto mer desto tyngre. Frakt priserna är kanske inte exakt beskrivna för själv betalar jag med euro :)

Link to comment
Share on other sites

Se upp för eBay.com, dina tangenter kommer inte gå att trycka ner längre när dreglet torkat. Oftast leder det inte till mer än dregel för frakten är ofta löjligt dyr, speciellt sedan januari 2013 då dom höjde portokostnaden utomlands avsevärt. Hittar man en figur för 20 dollar kan frakten gå på det dubbla beroende på hur dom skickar. Vissa insisterar på att skicka med Priority Mail International, då brukar det bli saftigt. Brukar själv fråga om man kan få det skickat med First Class Mail International. Är det en figur brukar jag säga att dom inte behöver skicka den för bra packad eftersom jag ändå kommer öppna den jämfört med många andra, då blir frakten ännu billigare.

Amazon och eBay UK får du aldrig betala tull för, så det behöver du inte oroa dig för.

OBS, tråden bör flyttas till: http://www.startrekdb.se/forum/forum/35-oevrigt/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...