Gå till innehåll
NiklasHaglund

Star Trek Prylar/Merchandise

Rekommenderade inlägg

Vet inte om någon sådan här tråd redan finns, men här kan man tipsa om ställen där man kan köpa Star Trek relaterade prylar.

Finns det någon svensk återförsäljare? Nån som har erfarenhet av att handla på utländska sidor.

T.ex. Amazon UK. Vad tar de i frakt och brukar man få betala tull?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ebay rekommenderar jag. Finns mycket prylar, det som är viktigt är att se säljarens respons, De flesta är pålitliga, för man behöver inte få många negativa respons för att mista sitt tillstånd att sälja där.

Har själv köpt Star Trek spel och muggar där, allt i prima skick. Frakten beror på säljaren, men är i huvudsak för mindre prylar 30-50kr från ebay.uk. Köper man från amerikanska Ebay så får man betala sorligt mycket i frakt, mot 80kr-100kr... Desto mer desto tyngre. Frakt priserna är kanske inte exakt beskrivna för själv betalar jag med euro :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag köper från ebay.co.uk eller amazon.co.uk eftersom man inte behöver betala tullavgift. Ibland beställer jag från amazon.com men då skickar jag beställningen till mina vänner i USA. Jag köper även över disk på sfbok,se eller beställer från roligaprylar.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Se upp för eBay.com, dina tangenter kommer inte gå att trycka ner längre när dreglet torkat. Oftast leder det inte till mer än dregel för frakten är ofta löjligt dyr, speciellt sedan januari 2013 då dom höjde portokostnaden utomlands avsevärt. Hittar man en figur för 20 dollar kan frakten gå på det dubbla beroende på hur dom skickar. Vissa insisterar på att skicka med Priority Mail International, då brukar det bli saftigt. Brukar själv fråga om man kan få det skickat med First Class Mail International. Är det en figur brukar jag säga att dom inte behöver skicka den för bra packad eftersom jag ändå kommer öppna den jämfört med många andra, då blir frakten ännu billigare.

Amazon och eBay UK får du aldrig betala tull för, så det behöver du inte oroa dig för.

OBS, tråden bör flyttas till: http://www.startrekdb.se/forum/forum/35-oevrigt/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×