Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Vill du träffa John Billingsley och Bonita Friedericy i Sverige?

Recommended Posts

Det finns en liten möjlighet att svenska trekkers och Chuck-älskare kan få träffa John Billingsley (doktor Phlox i Star Trek: Enterprise) och Bonita Friedericy (känd från Chuck).

 

De skall på TrekGate i Düsseldorf och vill komma över till Sverige när de är i området. I detta sammanhang så erbjuder de möjligheten till en s.k. "meet-and-greet" med dem. Datumet skulle bli någon gång under första veckan i september och för en summa av kanske 500-700 kr skulle man få möta dem, få deras autografer och äta med dem. En unik möjlighet att träffa ett par skådespelare som är kända för att bjuda på både skratt och intressanta erfarenheter. 

 

Var i Sverige det blir vet vi inte i nuläget, men det är alltså skådespelarna själva som hört av sig till Katarina i Star Trek-föreningen TSS, så vi hoppas ju att det blir av! Ni får gärna skriva ert intresse i diskussionen på TSS forum (kräver medlemskap) på Facebooksidan för ex West Coast Trekkers eller här i forat. Inget bindande utan skall bara ses som en möjlighet för arrangörerna att få lite koll. 

 

Själv har undertecknad redaktör redan tecknat sig för intresse - att vara först ut är sällan en dålig idé när det gäller sådant här...

 

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hade jag varit ett hängivet fan av Enterprise hade jag utan tvekan varit på ett event som detta. Låter som något Admiral Picard borde vara intresserad av, då han älskar Enterprise.

Har ni fått bra respons på TSS forumet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

På TSS Forum och Facebook-sida har det kommit ett halvdussin kommentarer. Hade gärna själv träffat dem igen då de är extremt underhållande, men det beror nog också på var det kommer att vara i så fall.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det är som ni kanske förstod som så att de gjort en blänkare för att se om det finns intresse. Jag hoppas det blir av, men inget är skrivet i sten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag såg detta i ett annat sammanhang, att Sverigebesöket tyvärr blev inställt. Har inte sett att så många kommenterade i något av forumen om att de ville komma, så detta kan ju också ha haft en bidragande orsak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...