Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek Continues ser sig i spegeln, Star Trek: Axanar får två nya skådespelare, m.m.

Recommended Posts

BildSedan har vi Tony Todd, som är känd för flera roller i olika Star Trek-serier, framför allt som Worfs broder Kurn, och även en äldre Jake Sisko i det berömda Deep Space Nine-avsnittet The Visitor.

 

Liksom kollegan J.G. Hertzler verkar han dock ha lämnat det Klingonska Imperiet bakom sig, för i Star Trek: Axanar kommer han att slåss för Stjärnflottan som amiral Ramirez.

 

 

 

Samtidigt fortsätter arbetet på Star Trek: Renegades, och tidigare idag meddelade de via sin Facebook-sidan att de har "låst" filmen, vilket innebär att klippningen är färdig så att de kan fokusera på att lägga till specialeffekter, musik och övrigt ljud.

 

BildDen planerade fanserien Star Trek Begins har inga stora namn att förlita sig på, men produktionen rullar på för fullt, med planer på att släppa pilotavsnittet Perish Discretion senare i år.

 

Produktionen deltog nyligen i kampanjen Slates for Sarah och uppkallade en klappa efter Sarah Jones, en kameraassistent som avled i februari efter att hon blivit påkörd av ett godståg under en pågående inspelning (flera andra medlemmar av produktionen skadades också).

 

 

 

Sist men inte minst så är den omtyckta radiodramaserien Star Trek: The Continuing Mission på väg tillbaka efter flera års uppehåll. Nästa avsnitt heter Cathedral In The Void och ska släppas i maj.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...