Gå till innehåll

Nu börjar insamlingen till Star Trek: Axanar


Nyhet

Rekommenderade inlägg

axanar_destruction_mindre_140726.jpg

 

När Axanar Productions tidigare i år startade en Kickstarter-kampanj för att finansiera sin låtsasdokumentär Prelude to Axanar blev det en enorm succé; de nådde sin målsumma på tiotusen dollar på bara några timmar, och slutade på det tiofaldiga $101,171.

 

Nu har de dragit igång en till Kickstarter-kampanj för att finansiera själva filmen, Star Trek: Axanar. med målsumman satt till $100,000, och det råder inte mycket tvivel om att de kommer att nå sitt mål; de drog in omkring $17,000 på bara en timme, och efter mindre än ett dygn har de fått in mer än $60,000. Även den här gången hoppas Axanar Productions att överskrida sitt ursprungliga mål, och man räknar med att den stundande premiären av Prelude to Axanar kommer att locka många nya fans till insamlingen.

 

Dock är det nog inte så sannolikt att de drar in tillräckligt mycket för att täcka hela sin filmbudget, som ligger på hela 650 000 dollar. Därför planerar man att lägga $25,000 på att skapa en serie vinjetter, som ska utforska närliggande teman och förhoppningsvis även skapa intresse för framtida insamlingar. Bland annat kommer tre av vinjetterna att filmas tillsammans med besättningen från Star Trek: Phase II, och kommer tillsammans att utgöra en andlig uppföljare till det klassiska TOS-avsnittet Whom Gods Destroy.

 

Det är ingen liten utmaning som Axanar Productions har framför sig, och projektets öde hänger i många och mycket på vilket bemötande Prelude to Axanar får. Den efterlängtade "mockumentary"-filmen kommer att släppas till tidigare donatorer imorgon bitti (svensk tid), och strax därefter blir det en visning på Comic-Con i San Diego. På onsdag (30 juli) görs filmen tillgänglig för allmänheten via nätet.

 

Vill du veta mer om Star Trek: Axanar? Besök då deras hemsida, eller följ den på Facebook och Twitter.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nej, det har du nog rätt i. Det lär vara därför de ska producera dem här vinjetterna, för att hålla intresset uppe. Tyvärr känns det lite som att de kanske inte kommer att ha alla sina staraste kort med där, exempelvis sina proffsskådespelare (men J.G. Hertzler är ju med i en av dem, i alla fall).

Nu har de ju i alla fall kommit upp i $130,000, och jag tror att de kommer att få mycket mer när Prelude släppts offentligt; har sett den, och den var riktigt bra!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 veckor senare...

Fint! Jag ändrar mig, de kan ju t.o.m nå 400k?!? :)

Ja, det är definitivt inte omöjligt, särskilt om de lyckas få en hyfsad slutspurt!

Vore verkligen bra om de kunde lyckas med det, för de lär ju få mindre och mindre pengar för varje kampanj, så det gäller att det går riktigt bra för dem den här gången.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...